Arka Sokaklar Neden Ara Veriyor? Kanal D’den Açıklama Geldi!

Arka Sokaklar Neden Ara Veriyor? Kanal D’den Açıklama Geldi!
17 sezondur ekranlarda olan ve seyircinin heyecanla ve beğenerek seyrettiği efsane dizi Arka Sokaklar yayınına 45 gün ara verdi, Kanal D’den resmi açıklama geldi!

Erler Film tarafından tam 17 sezon önce başlayan ve Kanal D ekranlarında cuma akşamları ekrana gelen Arka sokaklar dizisi o gün bu gündür yayınına devam ediyor. Her sezon yeni bir heyecan ve yeni bir başlangıçla yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar yayınlandığı her yeni bölümde aldığı reytinglerle kanalının en başarılı yapımları arasında yer aldı. Kanalın joker dizisi olan ve yaz sezonunda gece geç saatlerde, gündüz kuşağında ve hafta sonlarında her saatte yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting alan efsane yapım Arka Sokaklar bu sezona da yine aynı heyecanla başladı ve yeni bölümlerle cuma akşamları seyircisiyle buluşmaya devam etti. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen bir son dakika haberi bir anda dizinin seyircisini şoke etti. Habere göre Arka Sokaklar çekimlerine 45 gün süre ile ara vermişti ve bu durum hiçte olağan bir durum değildi. Seyirci merak ve endişeyle resmi açıklama beklerken beklenen haber yayıncı kurum Kanal D’den geldi.

Kanal D’den Resmi Açıklama

17 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisini ekranlarında yayınlayan ve Cuma akşamlarının prime time kuşağını Arka Sokaklar’a ayıran Kanal D efsane dizinin yayınına 45 gün süreyle ara vermesi üzerine bir açıklama yaptı ve durum hakkında seyirciyi bilgilendirdi. Kanal D tarafından yapılan açıklamada “Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638. Bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Türk sinemasının ve televizyon tarihinin en ünlü yapımcı ve yönetmenlerinden olan Bay Sinema lakaplı Türker İnanoğlu geçtiğimiz hafta acil olarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Solunum yetmezliği ve kalça kırığı sebebi ile hastaneye kaldırılan Türker İnanoğlu Erler Film’in kurucusu ve yapımcısı olarak yıllarca efsane dizi Arka Sokaklar’ı yaptı. Halen tedavisi süren ünlü isim ayrıca yüzden fazla filmde yapımcı – yönetmen ve senarist olarak yer aldı ve sinemanın efsane isimleri arasına katıldı.

18-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar