17 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

17 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
17 Kasım Perşembe günü televizyon ekranlarında reytingler nasıl sonuçlandı? Merakla beklenen ilk on sıralamasına hangi yapımlar girdi? İşte cevabı!

17 Kasım Perşembe günü televizyon ekranlarında birbiriyle kıyasıya bir reyting yarılına giren yapımlar arasında reytinglerde ve sıralamada ilkler belli oldu. Kanalların büyük merakla beklediği ve özellikle dizilerin adeta var olma sebebi olan reytinglere göre hangi yapımlar ilk sıralarda yer aldı? seyirci hangi kanalda yayınlanan hangi yapıma teveccühte buluncu ve hangi yapımı seyretmeyerek adeta onu ateş çemberinin içine attı. Büyük merak konusu olan yeni başlayan dizilerden Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak ve Fox Tv’nin sevilen gençlik ve dram dizisi Gelsin hayat Bildiği Gibi nasıl sonuçlar aldı? Kuşak programları arasındaki yarışı hangi yapım kazandı? İşte 17 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçlarına göre ilk on sıralamasının listesi!

17 Kasım Perşembe Reyting Sıralaması Total Grup

Her gün düzenli olarak açıklanan televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. 17 Kasım Perşembe günü yayınlanan programlar arasında total grupta bir sürpriz yaşanarak dizileri ve prime time kuşağında yayınlanan programları geride bırakarak Atv ekranlarında yayınlanan kuşak programı Esra Erol’da liderliği elde etti.

1-      ESRA EROL’DA ATV

2-      ALDATMAK ATV

3-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

4-      ATV ANA HABER ATV

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ FOX TV

7-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

10-   ALDATMAK (ÖZET) ATV

17 Kasım Perşembe Reyting Sıralaması AB Grubu

AB grubunda Esra Erol’da total gruptaki başarısını devam ettiremeyerek kendisine ancak 4. Sırada yer bulurken bu grupta liderliği Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Camdaki Kız dizisi elde etti. Bu diziyi ise yeni başlayan Aldatmak aldı. İşte 17 Kasım Perşembe reyting sonuçlarına göre AB Grubundaki ilk on listesi!

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      ALDATMAK ATV

3-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

8-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

9-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ FOX TV

10-   ALDATMAK (ÖZET) ATV

17 Kasım Perşembe Reyting Sıralaması ABC Grup

Televizyonlarda yayınlanan programların karnesi ve seyircinin izleme yönelimi olarak belirlenen ve her gün yayınlanan reyting sonuçlarında ABC 20+ Grubunda sonuçlar belli oldu. AB grubu ile büyük ölçüde paralellik gösteren sonuçlara göre bu grupta da Camdaki Kız liderliği aldı. Fox’un sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ise kendisine 7. Sırada yer bulabildi.

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      ALDATMAK ATV

3-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

7-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ FOX TV

8-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

9-      ATV ANA HABER ATV

10-   ALDATMAK (ÖZET) ATV

18-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar