Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan güzel haber!

Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan güzel haber!
Hayranları son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Boğaç Aksoy’un lenfoma kanseriyle olan mücadelesini merak ediyor. Boğaç Aksoy’dan güzel haber geldi.

Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan güzel haber geldi. Hayranları son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Boğaç Aksoy’un lenfoma kanseriyle olan mücadelesini merak ediyor. Tedavi sürecini anlatan ünlü oyuncunun son durumu haberimizde. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan güzel haber!

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy, zorlu süreçle ilgili soruları cevaplandırdı. Ülkemizin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın usta oyuncusu uzun soluklu tedavi sürecinde gelinen noktayı şu cümlelerle dile getirdi: "Şu anda ikinci kemoterapi bitti. Toplamda 6 kür alacağım. Ağustos ayının sonlarına doğru bitmiş olacak. Setlere de geri döneceğim"

Takipçilerine güzel haberi verdi

Arka Sokaklar’ın genç oyuncularından Boğaç Aksoy, geçtiğimiz ay kişisel sosyal medya hesabı Instagramdan lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Hemen tedavi altına alınan 32 yaşındaki oyuncu sağlık durumunu merak eden takipçileriyle dertleşip moral tazeledi.

Hayata bakışım değişti

Ünlü oyuncu bir hayranından gelen “Hastalık sonrası hayata bakış açın değişti mi, adapte oldun mu?” sorusuna bakın ne cevap verdi: “Eskiden daha takıntılı, her şeyi problem eden bir insandım. Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum.”

6 kürlük tedavisinde 3. Küre başlayan genç oyuncu “Oyunculuk serüvenin devam edecek mi?” sorusuna kızar gibi yaparak şu cevabı verdi: “Şaka mısın, tabii ki devam edeceğim çok özledim. Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah.”

Zorlu süreçte moralin çok önemli olduğunu belirten Boğaç Aksoy, çoğu insanın merak ettiği o meşhur “Tedavi ne kadar sürecek?” sorusuna net cevap vererek hayranlarına bir oh dedirtti: “Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kür alacağım toplamda, ağustosun sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah’ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.”

Dualar sayesinde ümitsizliğe kapılmadım

Bir takipçisinden gelen “Kendini nasıl hissediyorsun?” sorusuna ise umut verici bir yanıt verdi ünlü oyuncu: “Dostlarım sizlerin sevgisi sayesinde, duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor.”

Bir takipçisinin “Ümitsizliğe kapıldın mı?” sorusuna ise moralinin kaynağını belirten bir cevap verdi: “Dostum hiç ümitsizliğe kapılmadım, hastalığı araştırmadım bile. Daha önümde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var. O yüzden umurumda bile değil! Sadece kendime dikkat ediyorum.”

Canlitv olarak Boğaç Aksoy’a acil şifalar diliyoruz.

09-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar