Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oldu

Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oldu
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti ikinci bebeklerini kucağına aldı. Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oldu. Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin adı ne oldu?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Almeda Abazi ile evli olan Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oldu. Ünlü çift bekledikleri kız bebeklerini dün akşam saatlerinde kucaklarına aldı. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin Alina adını verdikleri kız bebekleri İstanbul Anadolu yakasında bir özel hastanede dünyaya geldi. Bebek beklediklerinin sevincini herkesle paylaşan çift, ikinci bebeklerine Alina adını verdi. Hastanede doğum yapan Almeda Abazi ve bebekleri Alina'nın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin ikinci bebek sevinci

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşıyor. Bir erkek çocukları olan ünlü çiftin şimdi de Alina adını verdikleri bir kız bebekleri oldu. Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin 2019 yılında Efehan adını verdikleri bir erkek bebekleri olmuştu. Ünlü manken Abazi ve yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman Los Angelas'ta 2017 yılında evlenmişti. Mutlu bir aile kuran ünlü çiftin ikinci bebekleri Alina dünyaya geldi. Ekranların sevilen isimlerinden olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi dün kucaklarına aldıkları kızlarının mutluluğunu yaşıyor.

Tolgahan Sayışman'ın yeniden baba olma heyecanı

Tolgahan Sayışman Efehan'a kardeş geldiği haberini sosyal medya hesabından da paylaştı. İkinci bebeklerinin olacağı sevincini de Sayışman takipçileri ile paylaşmıştı. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin Alina adını verdikleri bebekleri de mutluluklarını katladı. Tolgahan Sayışman bir paylaşım yaparak, "Seninle birlikte; sonsuz ve koşulsuz bir sevgi büyüdü içimde. Darısı isteyen herkese inşallah. Aramıza hoş geldin prensesim Alina… Sefalar getirdin hepimize…" notunu yazdı. Mutluluğunu takipçileriyle paylaşan Tolgahan Sayışman Alina bebeğin dünyaya gelmesinin müjdesini verdi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti 4 kişilik bir aile oldu. 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman 2017 yılında dünya evine girmişti. Şimdi ise ilk çocukları Efehan'a kardeş geldi. Ünlü çift Alina adını verdikleri kızlarını kucağına aldı.

09-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar