Arka Sokaklar oyuncusundan kötü haber!

Arka Sokaklar oyuncusundan kötü haber!
Arka Sokaklar oyuncusundan kötü haber! Arka Sokaklar oyuncuları kimler. Arka Sokaklar izle. Arka Sokaklar Boğaç Aksoy kimdir?

Arka Sokaklar dizisi oyuncusundan kötü haber. Arka Sokaklar oyuncusu kansere yakalandı. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar Boğaç Aksoy kimdir? Arka Sokaklar oyuncuları kimler? Arka Sokaklar dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Arka Sokaklar oyuncusundan kötü haber!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizide yer alan Boğaç Aksoy'dan kötü haber geldi. Bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından kötü haberi verdi. Lenfoma kanserine yakalandığını açıklayan Boğaç Aksoy, takipçilerinden dua istedi. İşte Boğaç Aksoy'un paylaşımı;
'Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki Lenfoma kanserine yakalandım uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza telefonlarınıza dönemezsem de affedin'

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İler İnanoğlu, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Kanal D dizisi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda, Merve Oflaz, Nazlı Tosunoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Kerimhan Duman, Yüsra Geyik, Onur Bay, Ecem Öz, Hülya Kalebayır Çelik, Elvan Dişli ve Perihan Ünlücan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Arka Sokaklar dizisi her Cuma günü 20:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

Boğaç Aksoy kimdir?
30 Temmuz 1989 yılında dünyaya gelen Boğaç Aksoy, İzmit doğumludur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlayan Boğaç Aksoy, katıldığı Of The Best Model yarışmasında üçüncülüğü hak kazanmıştır. Oyunculuğun yanı sıra at biniciliği ve dalgıçlıl eğitimleri de alan Boğaç Aksoy, günümüzde ise Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Ancak hastalığı nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kalmıştır. Roman Havası ve Arka Sokaklar gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır.

Lenfoma hastalığı nedir?
Lenfatik kanser sistemi. Beyaz kan hücrelerini üreten ve toplayan sistemin düzenin bozulduğunda ortaya çıkar. Beyaz kan hüstelerinin kontrolsüz bir şekilde çoğalması ile meydana gelmektedir.

05-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar