Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var? Baht Oyunu konusu nedir?

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var? Baht Oyunu konusu nedir?
Çekimlerine başlanan yeni dizi Baht Oyunu yakında ekranda olacak. Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var? Baht Oyunu konusu nedir? İşte Baht Oyunu ile ilgili tüm detaylar…

Dizi dünyasında kış sezonu sona ererken yaz dizileri hazırlıklarını hızlandırdı. Birçok yeni dizi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. ARC Film'in Kanal D için hazırladığı Baht Oyunu dizisi de çekimlere başladı. Baht Oyunu dizisi oyuncularından gelen ilk görüntüler ise heyecan uyandırdı. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrolde yer aldığı Baht Oyunu dizisi yakında Kanal D ekranından seyirciyle buluşacak. Baht Oyunu yaz sezonuna iddialı oyuncular ve senaryoyla girmeye hazırlanıyor.

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

ARC Film tarafından hazırlanan Baht Oyunu dizisinin proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Başarılı yönetmenlerden Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi iki aylık ön hazırlık sürecini tamamladı ve çekime başladı. Yayın tarihi henüz açıklanmayan Baht Oyunu kadrosunda ise oldukça başarılı isimler yer alıyor. Aslı Sümen, İdris Nebi Taşkan, Hande Subaşı, Tuğba Çom, Ozan Dağgez, Anıl Çelik, Funda İlhan, Emrah Ben, Suğdem Gözalır, İrem Yüksel ve usta oyuncu Altan Erkekli Baht Oyunu kadrosunda. Baht Oyunu dizisi ekibi sete çıkmanın heyecanını yaşıyor. Başrol oyuncularından gelen fotoğraflar ise Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarından tam not aldı.

Baht Oyunu konusu nedir?

Kanal D'nin yeni yazlık dizisi Baht Oyunu dikkat çeken senaryosuyla yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaryosunu kaleme aldığı Baht Oyunu için geri sayım başladı. Yakında Kanal D'de yayınlanacak dizide bir genç kızın aşk hikayesi ekrana yansıyacak. Baht Oyunu dizisinin tanıtımında dizinin konusu şöyle özetlendi; "Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…” Peki hep böyle midir? Baht oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini izleyicilerle buluşturuyor." Merakla beklenen Baht Oyunu dizisi ve yaz sezonunda yayına başlayacak diğer diziler arasında sıkı bir mücadele olacak gibi görünüyor.

05-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar