Arka Sokaklar takipçilerine müjde;Temmuz’da sete çıkıyor

Arka Sokaklar takipçilerine müjde;Temmuz’da sete çıkıyor
Rıza Baba karakterine can veren Zafer Ergin ve Özgür Ozan olmak üzere bir çok oyuncularla anlaşma sağlandı. Ve çekimlerin Temmuz ayında başlanacağı açıklandı.

Arka Sokaklar’ın yayınlanması niçin  durduruldu? Arka Sokaklar ekranlara geri mi dönüyor? Dizinin yayın haklarını Erler Film kime verdi? Dizi ne zaman sete çıkıyor? Dizi ne zaman izleyicileriyle buluşacak? Zafer Ergin ve Özgür Ozan ile anlaşma sağlanabildi mi? Ünlü oyuncuların mesajları ne yöde? Arka Sokaklar ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Arka Sokaklar takipçilerine müjde;Temmuz’da sete çıkıyor

İlk defa 2006 yılında yayınlanan ve daha sonraları adete bir fenomen olan Kanal D’nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar ne oduysa birdenbire yayınına son verdi. Dizinin yapımcısı Erler Film’in sahibi Türk Sinemasının duayen ismi Türker İnanoğlu kalça kemiğini kırıp hastaneye yatınca Arka Sokaklar dizisi için sıkıntılı günler başladı. Ha bugün ha yarın yayınlanacak derken fenomen dizi bir türlü ekranlara dönemedi.

Zafer Ergin ve Özgür Çoban ile anlaşma sağlandı

45 gün ara verilen Arka Sokaklar çekimlere başlamayınca yavaş yavaş oyuncu kadrosundan ayrılıklar başladı. Bunların içinde en önemlisi Mesut Komiser rolüne hayat veren Şevket Çoruh Tetikçi’nin Oğlu dizisi ile anlaştı ve başrol olarak oynamaya bile başladı. Kaldı ki Erler Film Arka Sokaklar oyuncularına başka yapımlardan teklif gelirse kabul edebileceklerini açıkladı. En sonunda Erler Film,, Kanal D İç yapımlarla anlaştı. Yayın haklarını alan Kanal D iç yapımlar hemen çalışmalara başladı ve dizinin belkemiği oyuncularla görüşmeye başladı.Başta Rıza Baba karakterine can veren Zafer Ergin ve Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan olmak üzere bir çok oyuncularla anlaşma sağlandı. Ve çekimlerin Temmuz ayında başlanacağı açıklandı.

Özgür Ozan:”Eylül’de buluşuruz…”

Arka Sokaklar dizisinin takipçilerini heyecanlandıran bu gelişmeler Eylül ayında dizinin ekrana gelme ihtimalini her geçen gün artırıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz var iken senaryosunu Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul kaleme alıyor. Özgür Ozan, Eylül’de buluşuruz diyerek dizi takipçilerini heyecanlandırmış ve coşkuya boğmuştu. 80 yaşındaki duayen oyuncu Zafer Ergin menajeriyle görüştükten sonra “Eski bir hikayenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz…” mesajıyla anlaşma konusunda mutabakata varıldığını müjdelemiş oldu.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar