Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel kimdir?

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel kimdir?
Kanal D televizyonunda uzun yıllardır başarıdan başarıya koşan Arka Sokaklar’da beklenmedik ayrılık yaşandı. 13 yıldır kadrosunda yer aldığı diziden ayrılan Furkan Göksel kimdir?

Kanal D televizyonunda uzun yıllardır başarıdan başarıya koşan Arka Sokaklar’da beklenmedik ayrılık yaşandı. Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sevenlerini şoke etti. 13 yıldır kadrosunda yer aldığı diziden ayrılan Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında?

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel kimdir?

Ekranların en uzun soluklu dizlerinden olan Arka Sokaklar dizisi yaptığı transfler kadar oyuncu ayrılıklarıyla da sık sık gündeme geliyor. Her geçen gün güçlenen kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla Kanal D ekranlarında büyük bir beğeniyle takip edilen "Arka Sokaklar" bazen oyuncu ayrılıklarına da şahit oluyor. Bunlardan en sonuncusu baştan belli kadroda yer alan ve Metin karakterine can veren Furkan Yüksel oldu. Yaptığı paylaşımda diziden ayrıldığını açıklayan Furkan Yüksel başka bir dizide görev alacağı için Arka Sokaklara veda etti.

Furkan Göksel’i tanıyalım

1994 İstanbul doğumlu Furkan Yüksel, Plato M.Y.O. Radyo Televizyon Bölümü Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi’nden mezun oldu. Furkan Göksel, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa adım atan Furkan Yüksel, 12 yaşında oyunculuğa başladı. Dizide Özgür Ozan’ın hayat verdiği Komiser Hüsnü’nün oğlu Metin’i canlandıran Furkan Yüksel, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi usta isimlerle çalışma şansı elde etti. 2006’da başladığı projeden 2019’da ayrılan Furkan Göksel, kendi sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak diziden ayrıldı.

Arka Sokaklar’ın Konusu

Erler Film’in kontrolündeki dizinin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Orhan Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu Ahmet, Ozan ve Sinan Yurdakul’a ait. Başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizi geçtiğimiz günlerde 500. bölümünü kutlamıştı. Öyle görünüyor ki Arka Sokalar dizisi daha uzun yıllar yayınlanmaya devam edecek.

Yüzyıllara meydan okuyan İstanbul ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ kılmak için her türlü sıkıntıya göğüs geren polislerimizin hikayesi Arka Sokaklar. İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle İstanbul’un sokaklarında huzuru pekiştirmek için karşılaştıkları her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşırlar. Bazen güldüren, bazen ağlatan hikayelerle karşımıza çıkan dizide ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba ana karakterdir. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatmaktadır. canlitv olarak daha nice bölümlere diyerek Arka Sokaklar’a başarılar dileriz.

17-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar