Serenay Sarıkaya yeni sezonda hangi dizide rol alacak?

Serenay Sarıkaya yeni sezonda hangi dizide rol alacak?
Serenay Sarıkaya uzun bir süreden bu yana televizyondan uzak kalmış durumda. Kendisini yeni sezonda hangi dizide izleyeceğiz?

Son dönemde televizyon ekranında göremediğimiz oyuncular arasında Seranay Sarıkaya'da yer alıyor. Serenay Sarıkaya, son olarak yılında başlayan Fi dizisinde rol almıştı. Hatırlayacağınız üzere o dizi de internet üzerinden yayınlanmıştı. Peki Serenay Sarıkaya bu sezon bir dizide rol alacak mı? Serenay Sarıkaya hangi dizide rol alacak?

2008 yılında Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un başrolde yer aldığı Adanalı dizisiyle birlikte hayatımıza giren Serenay Sarıkaya, o zamandan bu zamana pek çok önemli dizide rol aldı. Serenay Sarıkaya'yı televizyonda gördüğümüz son dizi 2013 yılında Star TV'de yayınlanan ve başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı Medcezir dizisiydi. 4 yıllık süreçte Puhu TV dizisi Fi, Alice Müzikali, İkimizin Yerine ve Günaydın Sevgilim filmlerinde yer alan Serenay Sarıkaya, yeni sezonda televizyon ekranında görecek miyiz? Bu sorunun cevabı hayır. Güzel oyuncu yeni sezon için kendisine gelen 6 dizi teklifini geri çevirdiğini ifade etti.

Serenay Sarıkaya neden dizi tekliflerini reddetti

Serenay Sarıkaya, kendisine gelen teklifleri neden geri çevirdiğini de açıkladı. Film ve dizilerin yanı sıra bir de müzikalde rol almaya başladı. Geçtiğimiz yıl Alice Müzikali'ne başlayan Serenay Sarıkaya, bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi Alice Müzikali'nde rol alacak. Anlaşılan o ki Serenay Sarıkaya sadece rol aldığı müzikale odaklanmak istiyor. Serenay Sarıkaya'yı bir daha ne zaman dizilerde görürüz bilemeyiz ama bunun çok yakın bir tarihte olmadığını söyleyebiliriz.

Serenay Sarıkaya'yı Bergen'in hayatını anlatan filmde de izleyeceğiz

Serenay Sarıkaya gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Bergen'in hayatını anlatacak filmde rol alacak. Güzel oyuncu acıklı bir hikayeye sahip olan fantezi arabesk sanatçısı Bergen'i canlandıracak isim olacak. Aslında filmin çok yakında başlaması planlanıyordu ancak senaryodaki bazı kısımlar kafaya yatmayınca çekimler bir süre daha ertelendi. Filmle ilgili çok fazla ayrıntı bulunmuyor. Son dönemde önemli isimlerin biyografik filmlerini sıkça görmeye başladık. Geçtiğimiz yıl Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi vizyona girmişti. Çok yakında ise efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi vizyona girecek.

18-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler