Artvinli dizisine iki isim daha katıldı

Artvinli dizisine iki isim daha katıldı
Başrolünde Fikret Kuşkan'ı izleyeceğimiz Artvinli dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başlıyor. Diziye iki isim daha katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Artvinli dizisinin başrolünde Fikret Kuşkan'ın yer alacağını öğrenmiştik. Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 

Show TV'de yayınlanan Arkadaşlar İyidir ve Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizilerinden hatırladığımız İdris Nebi Taşkan'ın Artvinli dizisinde rol alacağı bilgisi medyayla paylaşıldı. Avşar Film yapımcılığında çekilecek dizinin oyuncu kadrosuna ayrıca Berker Güven'de katıldı. O da Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Aleksi rolüyle ekranlarda yer almıştı. Berker Güven, Babam adlı sinema filminde de rol alma imkanı buldu.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı ve senaristliğini Sırma Yanık'ın yapacağı Artvinli dizisi Mart ayından itibaren Kanal D ekranlarında olacak.

İdris Nebi Taşkan kimdir?

18 Ağustos 1997, İstanbul doğumlu olan İdris Nebi Taşkan aslında profesyonel bir basketbol oyuncusuydu. Ancak sonrasında basketbolu bırakarak oyunculuğa yöneldi. Aldığı oyunculuk eğitimin ardından oyunculuğa adımını attı. 2011 yapımı Muhteşem Yüzyıl dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2014 yapımı Poyraz Karayel'de de rol aldıktan sonra ilk ciddi rolünü Arkadaşlar İyidir dizisinde oynadı. Kendisini son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izleme imkanı bulduk. Şimdi de hazırlık aşamasında olan Artvinli dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Berker Güven kimdir?

2 Eylül 1994, İzmir doğumlu olan Berker Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Eğitiminin ardından 2017 yılında vizyona giren Babam filminde rol aldı. Sinema sektörünün ardından dizi sektörüne de adım atan Berker Güven, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Aleksi karakterine can verdi. Bunun dışında Berker Güven, Anna Jordan adlı tiyatro oyununda da rol aldı. Bu tiyatro oyunundaki performansıyla XVII: Direklerarası Seyirci Ödülleri - Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ve 22. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri - Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Bu dizide yer aldıktan sonra İpek Bilgin ve Çağ Çalışkur'dan oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında pek çok Hollywood yıldızına ders veren Susan Batson, Robert Verlaque ve Sheila Grey gibi oyuncu koçlarından ders aldı. 

26-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar