Çok Güzel Hareketler çok yakında!

Çok Güzel Hareketler çok yakında!
Kanal D ekranlarının unutulmaz programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ekranlara geri mi dönüyor? Programın yapımcısı Yılmaz Erdoğan, komedi tutkunlarına müjdeli haberi verdi.

Bir zamanların efsane haline gelmiş komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar birbirinden yetenekli ve genç ismi bünyesinde barındırıyor ve büyük ilgi görüyordu. Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde BKM Mutfak oyuncularının sahne aldığı program 28 Mayıs 2008 tarihinde ilk bölümüyle ekran hayatına başlayıp 26 Haziran 2011 de final yaptı. Finalinden 6 ay sonra 31 Aralık günü Yılbaşı Özel programıyla Star TV ekranlarında yayınlandı. Bu özel yayınla 90 bölümü geride bırakan ekip 2010 yılında Çok Film Hareketler Bunlar isimli uzun markajlı sinema filmiyle beyaz perdede de kendini göstermişti. Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncuları şimdilerde sinema ve televizyon dünyasında tanınan isimler arasında yer alıyor.

2.KUŞAK İLE GERİ GELİYOR

Yetenekli ve genç isimleri televizyon dünyasına kazandıran usta yönetmen Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak ile yeni bir işe imza atıyor. Binlerce başvuru arasından zorlu sınavları geçip en sona kalan 35 kişi ile yeni bir ekip kuruldu. 2018 Kasım ayında ilk gösterisini yapan ekibin çalışmalarını gösteren tanıtımlar geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı. TV 8 kanal sahibi Acun Ilıcalı, kanalın genel müdürü Aslı Yaşaroğlu ile katıldığı 2. Kuşak'ın gösterisinden büyük beğeniyle ayrıldı. Ilıcalı BKM ile görüştüklerini söyledi. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan programın TV 8 kanalına geçeceği ihtimaller arasında.

Yayınlandığı dönemde birbirinden komik skeçleriyle, akıllara kazınmış karakterleriyle seyircinin kalbini kazanmış programın skeçleri sosyal medya üzerinden hala ilgi görmekte.Yeni isimlere şans diliyor Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak'ı merakla bekliyoruz.

 

27-01-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar