Aşk Ağlatır 12. Bölüm İzle

Aşk Ağlatır 12. Bölüm İzle
Aşk Ağlatır 12. Bölüm İzle; 24 Kasım Pazar 12. Bölümüyle ekrana gelen Aşk Ağlatır Dizisi’ni tek parça fuul izlemek için detaylar haberimizde!

Aşk Ağlatır 12. Bölüm İzle; Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan tarafından başrolleri paylaşılan Aşk Ağlatır 24 Kasım Pazar saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren seyirci tarafından çok sevilen uyarlama dizisi Aşk Ağlatır’da bu akşam önemli bir adım daha atılıyor. Seyircinin heyecanla takip ettiği dizide bu akşam Rüzgar Ada’ya evlilik teklif etmek için bir yüzük alıyor ve Ada’ya evlenme teklifinde bulunuyor. Öbür taraftan Ada’ya deli gibi aşık olan Yusuf kendisinden beklenmeyen bir hareketle Nalan’la nikah masasına oturuyor. Pazar akşamlarının sevilen gençlik dizisi Aşk Ağlatır’ın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUUL İZLE!

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan uyarlama dizisi Aşk Ağlatır 12. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 12. Bölümüne Ada’ya evlenme teklifinde bulunan Rüzgar damga vururken, öbür taraftan Yusuf istemeye istemeye de olsa Nalan ile nikah masasına oturdu. Her ne kadar Yusuf Ada’ya ondan vazgeçemeyeceğini söylese de Ada doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını belirterek Yusuf’u reddeder. Aşk Ağlatır son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Aşk Ağlatır 12. Bölüm Özeti!

12. bölümüyle ekrana gelen Show Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Aşk Ağlatır’da Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atmıştır. Yusuf, Ada’ya ondan vazgeçemeyeceğini söylese de Ada, doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını dile getirir ve Yusuf’u reddeder. Bu arada Yusuf’un yaptığına öfkelenen Nalan, Yusuf’un dedesini Yusuf’a karşı kışkırtır ve evi terk edip gitmesine neden olur. Dedesinin evi terk edip gitmesiyle deliye dönen Yusuf, onu her yerde aramaya başlar. Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başlar.

Hastaneden taburcu olan Çiçek ise Fırat’la birlikte Nalan’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar. Ada’nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru’nun lokantasında işe başlar. Bu arada Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi içinde sona giden yolun ilk adımını atmıştır.

Aşk Ağlatır 12. Bölümü tekparça izlemek ve Aşk Ağlatır’la ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeye devam edin.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar