Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı izle

Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı izle
Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı izle! 30 Ekim Cumartesi 12. bölümü yayınlanacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler olacak? Merak edenler için işte 12. yeni bölüm fragmanı!

Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı izle! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı dizisi 11. bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız'ın gönlünü tekrar kazanabilmek için onu kaçıran Kuzey amacına tam olarak ulaşamasa da ilişkileri için önemli bir adım atmıştır. Bir yandan Yıldız'ı tekrar kazanmaya çalışan Kuzey diğer yanda ise Şule ile mücadele etmektedir. Gelecek hafta Kuzey ve Yıldız'ı nelerin beklediğini merak eden izleyici Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı izlemek için arama yapıyor. İşte Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanı!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 12. BÖLÜM FRAGMANI

23 Kasım Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümün ardından 30 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 12. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 11. BÖLÜM ÖZETİ

Nihayet Kuzey uzun zamandır yapmayı istediği Yıldız'ı kaçırma planını devreye almıştır. Yıldız'ında isteğiyle evinden alarak herkesten uzat bir koyda 24 saat başbaşa kalan ikili yüzleşmeye hazırdır. Bu sefer Yıldız'ın kalbini tekrar fethedeceğine inanan Kuzey, Yıldız'ın inadıyla zor duruma düşecektir. Herkesten uzak mutlu bir gün geçiren ikili her fırsatta birbiriyle kavga etmekten geri kalmayacaklardır. Kaçırılan sadece Yıldız değildir! Pembe Doktoru, Ömer Feride'yi, Ancak kaçırılma planları arasında en kusursuzu şüphesiz Pembe'nin planıdır. Bu defa makus talihini yeneceğine yürekten inana Pembe, Doktoru Nahide'nin de yardımıyla kaçırır ve kış evine götürür. 'Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer' sözüne binaen Doktorun kalbini kazanmaya çalışan Pembe ailesinin de kış evine gelmesiyle büyük bir şok yaşar. Bunların yanında Kuzey, Yıldız'ın gönlünü tekrar kazanmaya çalışırken diğer yandan da onu terkedip başka birisiyle giden eşi Şule'den boşanmaya çalışmaktadır ancak Şule'nin boşanmaya niyeti yoktur. Gökçe'yi de kendi tarafına çekmeye çalışan Şule, Kuzey'den ayrılmamak için elinden geleni yapacaktır. Kuzey ve Yıldız'ı gelecek hafta neler bekliyor? Bu sorunun yanıtını Kuzey Yıldızı 12. bölüm fragmanında göreceğiz!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de!

23-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar