Aşk Ağlatır 15. Bölüm izle!

Aşk Ağlatır 15. Bölüm izle!
Show Tv’nin Pazar dizisi Aşk Ağlatır 15. Bölümüyle ekranlara geliyor. Ada'nın söylediği "Kavuşmak için ömrümü bile feda ederim!” sözleri ne anlama geliyor?

Show Tv’nin Pazar günlerine damga vuran dizisi Aşk Ağlatır 15. Bölümüyle ekranlara geliyor. Aşk Ağlatır'ın 15. yeni bölümünde Ada'nın peşini bırakmayan Rüzgar’ın tehlikeli bir hal almaya başladığını görüyoruz. Ada'ya kavuşmanın hayalini kuran Yusuf, amacına ulaşabilecek mi? Ada’nın, “Sana kavuşmak için ömrümü bile feda etmem gerekirse seve seve ederim!” sözleri ne anlama geliyor? Cevapları merak edenler için Aşk Ağlatır haberimizde…

Aşk Ağlatır 15. Bölüm izle!

Pazar akşamları Show TV'de ilgiyle takip edilen Aşk Ağlatır’ın 15. Son bölüm tanıtımları yayınlandı. Love That Makes You Cry" dizisinden uyarlanan Aşk Ağlatır dizisi MF Yapım imzasını taşıyor. Şimdiye kadar 14. Son bölümü yayınlanan dizinin başrollerini Yağız Can Konyalı, Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor.

Aşk Ağlatır’ın 15. Bölümünde neler oluyor?

Hastalıklı aşık Rüzgar, Ada’nın peşini bırakmamaktadır. Bu ilişki Ada için giderek tehlikeli hale gelmişken Yusuf, Ada’ya kavuşmanın hayalini kurar. Yusuf’un başına gelenlerden dolayı Ada suçluluk duyar. Yusuf’a olanları duyan Nalân, duygularını Mert’ten gizlemeye çalışsa da pek başarılı olamaz. Ada’yı elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olan Rüzgar, tehlikeli oyunlar oynamaktan vazgeçmeyecektir. Geçmişte yaptıklarının ortaya çıkmasını istemeyen Nalan için Hünkâr tam bir kabustur. Nalan, Cemre ve Zeynep’in Ada ve Yusuf’ka iligili sorgulamaları üzerine zor durumda kalır. Zeynep, aşırı düşkün olduğu kocası Hünkâr’dan şüphelenir ve kocasının kendisinden gizlediği sırrını ortaya çıkarmak için harekete geçer. Bu sırada Ada’nın sahip olduğu servetin peşine düşen İsmail ise geçmişi kurcalamayı sürdürür. Herkesin hayatını etkileyecek zor bir karar verecek olan Ada ne yapacak, hepsi ve ötesi 15 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de! Canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Aşk Ağlatır’ın Konusu Nedir?

Konusuyla bir hayli dikkat çeken Aşk Ağlatır oyuncu kadrosuyla da göz kamaştırıyor. Taşradan İstanbul’a göç ederek yeni bir hayat kuran ve tek istedikleri ayakta kalmak olan gençlerin; vicdan ve aşkları arasındaki çatışmasının bir hikayesi Aşk Ağlatır. Aşk her ne kadar gelip seni bulsa da çoğunlukla ağlatır.

Hikayenin ana kahramanı 19 yaşındaki Ada annesini küçük yaşta kaybetmiş, babasını ise hiç tanımamıştır.  Bir gece yarısı işten yorgun argın eve dönen Yusuf, Fırat'ın yolda bulup kendisine verdiği çantada bir mektup bulur. Mektup doğrudan doğruya Ada'ya yazılmıştır. Yusuf için tek amaç, kaderin bir cilvesi olarak gördüğü bu mektubu ne yapıp edip sahibine ulaştırmaktır. Ve hiç vakit kaybetmeden yola çıkar.

15-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar