Yayından kaldırılan kaldırılana! 6 dizi final yaptı!

Yayından kaldırılan kaldırılana! 6 dizi final yaptı!
Yakın zaman içerisinde yayından kaldırılan ve kaldırılacak dizileri sizler için derledik! İşte finali kesinleşen 6 dizi!

Son 2 yılın televizyon sektörü için pek iç açıcı geçtiği söylenemez. Yapımına milyonlarca lira harcanan, oyuncu kadrosunda birbirinden iddialı oyuncuları bulunduran diziler teker teker ekranlara veda ediyor. Kısa süre önce final yapan ve finali kesinleşen 6 diziyi sizler için derledik!

1- AZİZE

Yapımı Süreç Film tarafından üstlenen, senaryosu Emre Özdür, Başar Başaran, Meryem Gültabak tarafından kaleme alınan, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in paylaştığı Azize dizisi düşük reytinglerden dolayı Kanal D’nin istediği başarıya ulaşamamıştı. Yayın gününde değişiklik yapılan dizi yeni gününde de başarılı olmayınca finali garantileyen diziler arasında yer aldı.

Azize 28 Aralık Cumartesi akşamı final bölümüyle ekranda son kez yayınlanacak.

2-KİMSE BİLMEZ

Baba Yapım'ın Atv için hazırladığı Kimse Bilmez'de finali garantileyen diziler arasında yer alıyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı Kimse Bilmez dizisi 27. bölümü ilk ekranlara veda edecek.

3- ELİMİ BIRAKMA

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Elimi Bırakma'da yeni sezonda yaşadığı reyting düşüşünün ardından finali garantiledi. Başrollerni Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin 59. bölümüyle final yapacağı iddia edildi.

4- SEVGİLİ GEÇMİŞ

Süreç Film'in diğer yapımı Sevgili Geçmiş'in de ekran macerası kısa sürdü. Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir'in paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisi 8. bölümüyle ekranlara veda etti.

5- HER YERDE SEN

Yayın hayatına yaz dizisi olarak başlayan, reytinglerde yakaladığı başarıyla yeni sezonda da devam etmesine karar verilen Her Yerde Sen geçtiğimiz günlerde ekranlara veda etti. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan Her Yerde Sen dizisi Fox TV'de 23 bölüm sürdü. Başrollerini Furkan Andıçve Aybüke Pusat paylaştı.

6- KURŞUN

Most Production tarafından Fox TV için hazırlanan Kurşun dizisi sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyordu. Senaryosu Kurşun Kalem Yazı Grubu tarafından kaleme alınan dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç paylaşıyordu. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi 7. bölümüyle ekranlara veda etti.

 

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler