“Aşk Ağlatır” Dizisinden İlk Tanıtım Geldi!

“Aşk Ağlatır” Dizisinden İlk Tanıtım Geldi!
Shov Tv'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın ilk fragmanı yayınlandı. Dizi ne zaman ekranlara gelecek, konusu ne, oyuncuları kimler? Aşk Ağlatır'la ilgili bütün bilgiler haberimizde!

Artık yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Özellikle eski diziler ve programlar bir bir yayına girmeye başladı. Kanallar, yapım şirketleri büyük heyecan içinde. Milyonlarca lira harcanarak hazırlanan ve büyük umutlar bağlanılan yapımlar birbiriyle kıyasıya rekabet içine girecekler. Her dizi ve her programın en yüksek reytingi alarak yoluna devam etmek niyetinde olduğu bu serüven de ne yazık ki bazı yapımlar erken finale giderken bazıları seyircinin ilgisinin çok olması dolayısıyla yayınına devam edecek. Kanallar milyonlarca lira harcadığı dizilerin daha çok seyredilmesi için ellerinden geleni yapacaklar. Artık bir nokta da kanallar ve yapım şirketleri için şu aşamada yapılacak fazla bir şey kalmadı. Artık hazırlıkların ve yapılanların sahaya çıkma ve kendini seyirciye gösterme ve kabul ettirmeye çalışma zamanı. Bu dizilerden olan ve Show Tv’nin büyük umut bağladığı Aşk Ağlatır’da yeni sezonun ilk tanıtımıyla seyirci karşısına çıktı. İşte detaylar!

Aşk Ağlatır’dan İlk Fragman Geldi!

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Faruk Bayhan, Yönetmenliğini Gökçen Usta ve senaristliğini Yelda Eroğlu’nun üstlendiği Japon dizi Love That Makes You Cry’den uyarlanan Aşk Ağlatır’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Oldukça etkili bir şekilde hazırlanan ve yayınlanır yayınlanmaz seyirci tarafından oldukça beğenilen tanıtım seyirciyi ve oluşan pozitif hava da Show Tv yöneticilerini ve MF Yapımı heyecanlandırdı. Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Aşk Ağlatır Eylül ayında show Tv’de ekranlara gelecek.

Aşk Ağlatır’ın Konusu!

Japonya’da yayınlanan Love That Makes You Cry’den MF Yapım tarafından Show Tv için uyarlanan Aşk Ağlatır bir grup gencin benzer hikayelerini anlatıyor. Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin, vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır’ın yayınlanan ilk tanıtımında “aşk her zaman mutluluk getirmez kızım, bazen üzüleceksin. Ama sakın acı çekmekten korkma, acı yaşadığımızın belirtisidir!” sözleri dikkat çekiyor.

Aşk Ağlatır’da Ada ve Yusuf’un imkansız aşkları, dizinin merak uyandıran hikayesinden ipuçları verirken, gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor. Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran Aşk Ağlatır’ın hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Artık yayına girmek için gün sayan Aşk Ağlatır Eylül ayında Show Tv’de seyirciyle buluşacak.

17-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar