Aşk Ağlatır Dizisi’nin Senaristi Değişti!

Aşk Ağlatır Dizisi’nin Senaristi Değişti!
Show Tv'de yayınlanan Aşk Ağlatır'da neler oluyor? Aşk Ağlatır'ın senaristleri neden gönderildi? Dizinin yeni senaristleri kim oldu? İşte cevabı!

Show Tv’nin Pazar akşamlarının sevilerek seyredilen dizisi Aşk Ağlatır’da şok bir gelişme yaşandı. MF Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Denizcan Aktaş, Hafsanur sancaktutan, Pelin Öztekin, Laçin ceylan ve Durul Bazan’ın bulunduğu Aşk Ağlatır yeni sezonda başlamış ve yüksek reytingleriyle hem kanalın hem de yapım şirketinin yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınan dizinin ilk beş bölümü seyirci tarafından oldukça beğenilmişti. Ancak son bölümlerde yaşanan hikayelerdeki kaymalar ve tekrara düşmeler kanalı ve yapım şirketini endişeye sevk etmiş olacak ki bir anda apar topar senarist değişikliğine gitme gereği duydular. Aşk Ağlatır’daki senarist değişikliğinin nedenlerini ve yeni senaristlerin kim olduğunu sizler için araştırdık.

Aşk Ağlatır’da Orta Şiddette Deprem!

Show Tv’nin bu sezon başlayan ve seyirci tarafından oldukça beğenilen yeni dizisi Aşk Ağlatır oldukça iyi seyreden reytinglerine karşın bir anda senarist değişikliğine giderek herkesi şaşırttı. Pazar akşamları yayınlanan dizinin kanalla 12 bölüm üzerinden anlaşıldığı ve ilk beş bölümün reytinglerinin oldukça iyi olmasıyla sezon boyu devam edeceği konuşuluyordu. Ancak dizinin tekrara düşen hikayesi ve konunun ana aksından çıkarak yan karakterlere yönelmesi yapım şirketini oldukça telaşlandırdı.

Pazar gününün en çok seyredilen yapımlarından Savaşçı Dizisi’nin Fox Tv’de yeni bölümleriyle başlayacak olması Aşk Ağlatır’ın reytinglerini de etkileyeceği düşünülerek ve tekrara düşen hikayeye taze kan katmak için yapım şirketinin böyle bir tasarrufa gittiği kulislerde konuşulanlar arasında. Dizinin ilk beş bölüm hikayesi ve senaryosunu yazan ve diziyi kuran Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın bu sebeplerle bir anda diziyle ilişkileri kesildi ve yerlerine yeni isimlerle yola devam kararı verildi.

Aşk Ağlatır’ın Yeni Senaristleri Kim?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır Dizisi, saf bir köylü kızı olan Ada’nın köyünden İstanbul’a gelmesiyle başına gelenleri ve İstanbul’da yaşama tutunmaya çalışan Yusuf adlı genç bir delikanlı tarafından kurtarılması ve aralarında yaşanmaya başlayan ilişki üzerine kurulmuştu. İlk bölümlerde ikilinin hikayesi seyirci tarafından sevilmiş ve dizi oldukça iyi reytingler almıştı.

Ancak dizide son bölümlerde ana konudan sapılması ve hikayenin yan karakterlere kayması üzerine yapım şirketi endişelenmişti. Dizinin senaristleri Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’la bu sebeple yollar ayrıldı. Yapım şirketi MF Yapım yeni senaristler olarak Nalan Merter Savaş, Gülsev Karagöz ve Zafer özel Çetinel’le anlaşmaya vardı. Yeni senaristlerin dizide ne gibi değişiklikler yapacağı ve hikayenin bu değişiklikten nasıl etkileneceğini ise önümüzdeki bölümlerden itibaren görmeye başlayacağız.

13-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar