Her Yerde Sen dizisinin Bora'sı neden yok? Diziden mi ayrıldı?

Her Yerde Sen dizisinin Bora'sı neden yok? Diziden mi ayrıldı?
Bora karakteri birkaç bölümdür Her Yerde Sen dizisinde görünmüyor. Bora karakteri neden yok, Bora karakterini canlandıran Ali Barkın diziden ayrıldı mı?

Fox Tv'den ekrana gelen Her Yerde Sen dizisini izleyen izleyen izleyiciler bir sorun cevabını merak ediyor. Birkaç bölümdür Bora karakteri dizide görünmüyor. Bora karakterine hayat veren Ali Barkın neden dizide yer almıyor. Bora karakteri diziden ayrıldı mı? Ali Barkın, Her Yerde Sen dizisinde rol almaya devam edecek mi? Bu soruların cevabına makalemizin devamını okuyarak ulaşabilirsiniz.

Oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Beste Kökdemir, Aslıhan Alabora, Ali Gözüşirin, Deniz Işın, Fatih Özkan, Cem Cücenoğlu, Ayfer Tokatlı, Ayşe Tunaboylu, Binnur Şerbetçioğlu, Aziz Caner İnan gibi isimleri bulunduran Her Yerde Sen dizisi her Cuma akşamı 20:00'da Fox Tv ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Ancak son birkaç bölümdür dizide yer alan bir karakteri göremiyoruz. O karakter Ali Barkın'ın can verdiği Bora karakteri. Son olarak 14. bölümde gördüğümüz Bora karakteri, 4 bölümdür dizide yer almıyor. Her Yerde Sen dizisi izleyicileri ise doğal olarak Bora karakterinin diziye veda edip etmediğini sormaya başladı.

Son olarak 14. bölümde gördüğümüz Bora, Merve ile gizlice evlenmişti. Bora'nın işsiz olduğu gerçeğini ortaya çıkmasıyla ailelerin sinirleri hayli gerilmişti. Bora, ağabeyine yardım etmek adına İstanbul'dan Antalya'ya gitti. Yanında eşi Merve'yi de götürdü. Bora, eşi Merve'yi annesine kabul ettiremedi. Bora, dizide görüldüğü son bölümden bu yana Antalya'dan İstanbul'a geri dönüş yapmadı. Her Yerde Sen dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Her Yerde Sen dizisi Bora (Ali Barkın) kimdir?

Ali Barkın, 3 Ocak 1986 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversites İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan Ali Barkın, Kanada'da ve yurtiçinde oyunculuk eğitimi aldı. 2010 yılında Dilemma filminde rol alan Ali Barkın, böylece ilk kez bir projede rol almış oldu. İlk rol aldığı dizi ise Fox Tv'den ekrana gelen Deniz Yıldızı oldu. Ali Barkın daha sonra Yeşil Deniz, Tanık, Eski Hikaye, Babalar ve Evlatlar, Hayat Devam Ediyor ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır. Ali Barkın, şimdilerde Fox Tv'den ekrana gelen Her Yerde Sen dizisinde bora karakterine can veriyor.

14-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler