Aşk Ağlatır Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Aşk Ağlatır Konusu Ve Oyuncu Kadrosu
Ekranlarımız yeni bir uyarlama diziye hazırlanıyor. Japon diziden uyarlanan Aşk Ağlatır yakında Show Tv'de ekranlara gelecek. Peki dizinin konusu ne ve oyuncuları kimler?

Televizyon kanalları Eylül Yayın dönemi için büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon biten dizilerin yerine yeni diziler için yapım şirketleriyle anlaşan yayıncı kanallar yayına koymayı düşündükleri dizilerin bir an önce sete inmesini ve hazır hale getirilmesini bekliyorlar. Aynı şekilde yapım şirketleri de dizilerle ilgili son hazırlıkları yapıyorlar. Castlar oluşturuluyor, mekanlar belirleniyor, ekipler kuruluyor ve senaryolarda son dokunuşlar yapılıyor. Yani kısaca dizi piyasası son derece hareketli günler yaşıyor. MF yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Aşk Ağlatır dizisi de bu hareketli dizilerden biri. Eylül yayın döneminde Show Tv ekranlarında görmeye başlayacağımız diziyle ilgili son gelişmeleri ve dizinin konusunu canlıtv takipçileri için araştırdık.

Japonya’dan Bir Dizi Geldi! Aşk Ağlatır’ın Konusu Ne?

Aşk ağlatır Eylül yayın döneminde Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. MF yapım tarafından hazırlanan dizi 2016 senesinde Japonya’da yayınlanan ve 10bölüm süren Love That Makes You Cry isimli diziden uyarlanacak. Yayınlandığı dönemde Japonya’da oldukça beğenilen dizinin uyarlaması olacak olan Aşk Ağlatır’ın konusu ise bizlere çokta uzak değil. Show Tv’de yayınlanacak olan Aşk Ağlatır kırsal kesimde dedesiyle birlikte yaşayan bir gencin daha iyi yaşam şartları için büyük kente taşınmasını ve bu kentte daha kendisi gibi yine kırsal kesimden gelmiş gençlerle birlikte daha iyi şartlarda yaşamak için çalışmalarını, yaşadıkları sıkıntıları, başlarından geçecek ilginç olayları ve aşkları konu alıyor. Dizinin başrol oyuncusu kendinden büyük ve eşinden boşanmak isteyen bir kadınla evliymiş gibi bir evde yaşarken kadın başrol oyuncusu ise kendinden büyük biriyle evlendirilmek istenen birini canlandıracak. Çekim mekanlarının İstanbul olacağı Aşk Ağlatır’ın cast çalışmaları ise devam ediyor.

Aşk Ağlatır’ın Oyuncuları Kimler?

MF Yapım imzasıyla Japon dizisinden uyarlanacak olan Aşk Ağlatır’ın cast çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Dizinin hazırlıklarının bir an önce bitirilip sete inmesi için yapım şirketi cast çalışmalarını hızlandırırken dizinin oyuncuları da bir bir belli olmaya başladı. Şimdilik dizinin erkek ve kadın başrol oyuncuları belli olurken yan castlarında kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. Dizinin başrollerinde Avlu dizisindeki Kudret karakterini canlandıran ve seyircinin de yakından tanıdığı Deniz Can Aktaş ile Gülperi dizisinde Fidan karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan’ın rol alacağı açıklandı.

10-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar