Aşk Mantık İntikam Dizisinin Başarı Sırrı Belli Oldu

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Başarı Sırrı Belli Oldu
Fox tv ekranlarının yaz dizisi olarak seyirci karşısına çıkardığı romantik komedi Aşk Mantık İntikam'ın başarı sırrı belli oldu.

Fox TV ekranlarında Seyircisi ile buluşmaya devam eden  Aşk Mantık İntikam dizisi başarılı şekilde güçlü oyuncu kadrosu ile yoluna devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer alıyor. Dizinin reytingleri ekibi memnun ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin karşısında farklı yapımların bulunduğu sezonda bir romantik komedi hikâyesi olarak seyirci önüne çıkması başarı olarak kayıtlara geçti. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen dizi çok iyi reytingler ve hikâyesi ile beğenilince kış sezonunda da devam kararı verilmişti. Romantik komedi de yer alan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolünde yakışıklı oyuncu İlhan Şen ile birlikte güzel oyuncu Burcu Özberk yer alıyor.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk muhabirlere yapmış olduğu açıklamada; “İşimiz çok güzel, ekibimi çok seviyorum. Birbirimize saygı duyan… Gerçekten 21. bölümü çekiyorum ama hala ilk bölümleri çekiyormuşum gibi hissettiğim bir iş” ifadelerini kullandı.

Genç ve güzel oyuncu dizi ekibinin uyumundan ve arkadaşlarının performanslarının çok iyi olduğunu dile getirdi. Heyecanın hala ilk çekim günü gibi olduğunu belirten oyuncu romantik komedi dizilerindeki performansı göz ardı edilemez.

Fox Tv ekranlarında yayına giren Aşk Mantık İntikam dizisinin hikâyesi kendisine geldiğinde hikâyesini beğenip başarılı olacağını düşünerek kabul eden oyuncu hayranlarını şaşırtmadan yolunda ilerliyor. Ünlü oyuncu Burcu Özberk;  “İnsanın içinde bir yere dokunduğu zaman o hikâye, mutlaka karşılığını alıyorsun” diyerek, Aşk Mantık İntikam ’da bunu ilk andan itibaren hissettiğini vurguladı.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk muhabirler ile sohbetinde her şeyin denk geldiği ve çok iyi uyum sağlandığı için dizinin başarısının sürdüğünü de sözlerine ekleyerek başarı sırrını paylaştı.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün yer aldığı senaryoyu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldığı romantik komedi Aşk Mantık İntikam sevilen bir dizi olarak yoluna devam ediyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelen ve reytingleri sayesinde yeni sezonda yayına devam etmeye hak kazanan dizinin başarı sırrı ünlü oyuncu Burcu Özberk tarafından dile getirildi.

Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamı aynı saatte yeni bölümü ile ekranlarda seyircisi ile buluşacak.

03-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar