Ünlü Şarkıcı Gülçin Ergül Kendi Şirketini Kurdu

Ünlü Şarkıcı Gülçin Ergül Kendi Şirketini Kurdu
TRT Müzik kanalının İpek Yolu programının konuğu olan ünlü şarkıcı Gülçin Ergül kendi müzik şirketini kurduğunu müzikseverlere duyurdu.

Eren Bakıcı Cemre Kemer Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül’ün yer aldığı Hepsi Grubu ile tanınan başarılı kadın sanatçılardan Gülçin Ergül kendi şirketini kurdu. Dört kişilik grup kurarak yollarına devam etmek isteyen başarılı kadın şarkıcılar çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar. Hepsi Grubu ilk albümleriyle büyük beğeni kazanıp önemli isimlerle çalışmış ve düet yapmışlardı. Grup çıktığı günden bu yana birçok ödül almıştı. Gülçin Ergül 2009 yılında gruptan ayrılarak yoluna yalnız devam etme kararı almıştı.

TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar’ın sunumu ile ekranlara gelen  “İpek Yolu”nun konuğu  Hepsi Grubu ile tanınan Gülçin Ergül oldu. Ünlü şarkıcı programda kendisi ile ilgili çok önemli bir bilgi verdi. 

TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde İpek Açar ve Gülçin Ergül eğlenceli şarkılara imzalar atarak düetler yaptılar. Program konuğu olan Gülçin Ergül Keyifli dakikalar yaşarken kendisi ile ilgili bir detayı ekranlardan hayranlarına duyurmuş oldu.

Hepsi grubunun üyesi olarak bilinen Gülçin Ergül, İpek Yolu programında ilk kez kendi işinin patronu olacağını izleyenlere açıkladı. Sesi ile beğenilen kadın sanatçı artık müzik şirketi kurduğunu ve şarkılarını, albümlerini artık kendi şirketinden çıkaracağını dile getirdi. Genç ve güzel şarkıcı Gülçin Ergül’ün kendi şirketinden çıkaracağı ilk şarkısı önümüzdeki haftalarda müzikseverler ile buluşacak.

İpek Yolu programı konuğu olan Gülçin Ergül, İpek Açar’a “Arabeski bana Yıldız Tilbe sevdirdi. Onun şarkısını dinleyip söyleyince, arabesk albüm yapmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

 2009 yılında gruptan ayrılarak solo albüm çıkarma yolunda giren ünlü şarkıcı 2011 yılında “Bravo” isimli ilk solo single’ını hayranları ile paylaştı. Bu single’da “Bravo”, “Yastıklara Sarılıp Yatar Mıydın” ve “Ara Ara” isimli söz ve müzikleri kendisine ait olan şarkıları yer almıştır. İlk klibini ise Bilboard Türkiye’de bir numara olan TTNET Müzik’te en çok dinlenilen şarkı olan “Ara Ara” isimli şarkısına çekmiştir. 2015 yılında yeni firması Arpej etiketi ile “Bir Tanecik Aşkım” maxi single’ını çıkarmıştır. İlk klibini ise bu şarkıya çekmiştir. Şimdilerde ise kendi müzik şirketini kurarak yoluna devam edecek.

 

03-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar