Aşkım Burçe Tunay Kimdir? Survivor Aşkım Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç?

Aşkım Burçe Tunay Kimdir? Survivor Aşkım Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç?
TV8'in iddialı yapımı survivor 2020'nin başarılı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay Kimdir? ve Survivor Aşkım Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç? sorularının cevapları haberin detaylarında!

TV8 kanalının izleyici ile buluşturduğu ve dünyada salgından etkilenmeden yayın hayatına devam eden Acun Medya tarafından yapılan Survivor yarışmasının 2020 sezonunu tüm hızı ile devam ediyor.  Yarışmanın son sürat ilerleyen bölümlerinde adaya sonradan katılan ve birleşme partisine kadar kalmayı başarark adada sempatik tavırlar sergileyen yarışmacı Aşkım Burçe Tunay kimdir? En çok aranan ve merak edilen Survivor Aşkım kaç yaşında, nereli, boyu kaçtır? gibi soruların cevabını bu haberimizde yatnıtlıyoruz. İte Aşkım Burçe Tunay hakkında merak edilen tüm soruların cevabını haberimizin detaylarında bulabiliriniz. 

Aşkım Burçe Tunay Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Survivor'un en genç yarışcanılarından biri olarak adlandırılan Aşkım Burçe Tunay, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusudur. Henüz 6 yaşında iken yaz okullarında spor hayatına adım atmıştır.  7 yaşında Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde lisans alarak devam etmiştir. 12 yaşında  I.Etap Kulüplerarası Yarışması'nda 6.cılıkelde etmiş, 13 yaşında İzmir Trampolin Cimnastik Yıldız-Genç-Büyük Gelişim Kampı'na davet edilerem Milli takım ile tanışmıştır. 2013 tılında Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda ilk Türkiye Şampiyonluğu ile Milli Takıma çağrılarak,  Bulgaristan/Sofya'da Dünya Yaş Grupları Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiş ve Milli takımın vermiş olduğu sorumluk ile 65.ci olarak ilk 100'e girmeyi başarmıştır.  Akademik başarılara imza atarak Milli Takım'a genç yaşta çağırılarak iyi bir kariyer elde etmiştir. Üstün başarısı ilede dünyada adını ilk yüz arasına yazdırmış ve Survivor 2020 sezonunda Acun Medya teklifi ile katılmıştır. 

 

Aşkım Burçe Tunay Kaç Yaşındadır? 

Aşkım Burçe Tunay 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Şimdilerde 20 yaşında olan Milli takım oyuncusudur.

Aşkım Burçe Tunay Nerelidir?

20 yaşındaki genç yarışmacı Mersin'lidir.

Aşkım Burçe Tunay'ın Boyu Kaçtır?

Survivor 2020 Ünlüler yarışmacısı Aşkım BurçeTunay 162 cmdir.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar