Aşkın Tarifi dizisinde kim kimdir?

Aşkın Tarifi dizisinde kim kimdir?
Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı NTC Medya yapımı Aşkın Tarifi bu akşam başlıyor. Yaza damga vurması beklenen dizide kim kimdir?

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı NTC Medya yapımı Aşkın Tarifi bu akşam başlıyor. Yaza damga vurması beklenen dizi oldukça iddialı geliyor. Dizi severler merak ediyor, pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Aşkın Tarifi dizisinde kim kimdir? Şimdi detaylar

Aşkın Tarifi dizisinde kim kimdir?

NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği Kanal D dizisini Deniz Koloş yönetiyor. Leyla Oter ve Doruk Erengül’ün yazdığı Aşkın Tarifi’nde Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi usta oyuncular yer alıyor. İşte dizinin karakterleri…

Fırat Karasu (Kadir Doğulu)

Aslen Antepli olan Fırat, mert, içten ve gözü kara biridir. Dürüst ve sözünün eri olan Fırat’ın tek kusuru öfkelendiğinde ani karalar verip sonradan pişman olmasıdır. Kebap yapmayı iyi bilen Fırat, okumak için geldiği İstanbul’da Fransız mutfağıyla ilgili eğitim alır ve şeflerle çalışma fırsatı bulur.

Naz Soyluer (Serra Arıtürk)

Zengin ve sosyetik bir ailenin kızıdır. Servetine güvenmeyip kendini geliştiren Naz, aile şirketinde yönetici olmaktansa, kendi restoranını açar. Tek amacı ayakta kalmak olan Naz, iyi yetiştirildiği için prensip sahibi, kuralcı ve detaycı karaktere sahip olmuştur. Gastronomi eğitimi alarak en yakın arkadaşı Şebnem’le restoran açan Naz, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Fırat için prensipleriyle çatışacak mıdır?

Hazım Soyluer (Cem Davran)

Üç kuşak İstanbullu olan Hazım Bey, saygın ve görgülü ailesini yönetirken hayattaki en kıymetli varlığı olan kızı Naz için elinden ne geliyorsa yapar. Olgun, kibar, sağ duyulu bir adam olan Hazım, kızının kararlarına daima saygı duyar. Hem iyi bir yol gösterici hem de sevecen bir babadır.

Taylan Günebakan (Alper Saldıran)

Doktor Aşk diye de anılan Taylan; bencil, hırslı, istediğini almak için her yolu mubah gören sevimsiz bir adamdır. Ülkenin en meşhur yaşam koçlarından biri olmasına rağmen para kazandıkça, gözünü hırs bürümüş ve sevgisiz büyümenin bedeli olarak narsist bir karaktere bürünmüştür. Aşk konusunda herkese akıl vermeye kalksa da o sadece ve sadece kendisine âşıktır.

Sultan Yılmaz (Yasemin Baştan)

Fırat’ın teyzesi olan Sultan Hanım, anaç ruhlu, herkesi çekip çeviren usta bir ahçıdır. “Anteplinin Yeri” adında kebapçı dükkânında kızı Sevi ve yeğeni Fırat ile çalışan Sultan, kızı ve yiğeni için gerekirse canını hiç düşünmeden verir.

07-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar