Ağrıları nedeniyle hastaneye giden Seren Serengil acil ameliyata alındı

Ağrıları nedeniyle hastaneye giden Seren Serengil acil ameliyata alındı
Ünlü oyuncu ve programcı Seren Serengil acil ameliyata alındı. Seren Serengil'in durumu hakkında sevgilisi açıklama yaptı. Seren Serengil neden ameliyata alındı?

Ünlü televizyon programcısı Seren Serengil sevenlerini korkuttu. Dumping sendromu nedeniyle sık sık sağlık sorunu yaşayan Serengil bu kez çok korkuttu. Geçirdiği ameliyatlar sonrası zor günler yaşayan Seren Serengil gece saatlerinde rahatsızlandı. Seren Serengil'in durumunu sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medya hesabından paylaştı. Mustafa Tohma Seren Serengil'in ağrıları nedeniyle geldiği hastanede acil ameliyata alındığını duyurdu. Seren Serengil'in sağlık problemleri yaşadığı biliniyordu. Serengil aşırı kilo kaybı da yaşıyordu. Acil olarak ameliyata alınan Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl?

Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Bircan Bali ve Seren Serengil Beyaz Tv'de yayınlanan 'Söylemesem Olmaz' programını hazırlıyor ve bu programda magazin gündemini yorumluyor. Programda da sık sık hastalıklarını da anlatan Serengil'den bugün kötü haber geldi. Aşırı kilo kaybı yaşayan Seren Serengil hastaneye gitti ve burada acil ameliyata alındı. Programa ise Deniz Akkaya katıldı.

Seren Serengil'in durumunu sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medya hesabından paylaştı. Tohma, "Serom az sonra maalesef ameliyata alınıyor. Sabah 5:30 aniden gelişen ve artan ağrılar sonucu hastaneye geldik. Yapılan kontrollerden sonra geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacaktır. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacaktır. Dualarınızla bugünleri atlatacak"  ifadelerini kullandı.

Seren Serengil ne zaman ameliyat olacak?

Magazin dünyasının ünlü yorumcusu Seren Serengil yine hastalığıyla gündemde. Seren Serengil gece ağrıları artınca hastaneye gitti ve ameliyata alındı. Serengil'in geçirdiği ameliyatlar nedeniyle safra kesesinin çalışamayacak durumda olduğu anlaşıldı. Doktorların aldığı kararla ameliyata alınan Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler magazin basını tarafından takip ediliyor. Deniz Akkaya'nın olduğu Söylemesem Olmaz programına telefonla bağlanan Mustafa Tohma Seren Serengil'in yarın acilen safra ameliyatı olacağını söyledi. Serengil'in bünyesinin çok hassas olması nedeniyle hemen ameliyata alınmadığını ve yarına kadar vücudunun besleneceği bilgisi verildi. Mustafa Tohma sevgilisinin çok ağrısının olduğunu ve yarınki ameliyatı beklediğini söyledi…

07-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar