Aslı Enver  bebeğini Londra’da doğurmaya karar verdi

Aslı Enver  bebeğini Londra’da doğurmaya karar verdi
Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu ile bir bebek markası 5 milyon TL’lik  bir reklam anlaşması imzaladı. Hala da güzel oyuncuya reklam teklifleri gelmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncunun eşi ne iş yapıyor? Aslı Enver kimdir? Aslı Enver’in yeni doğacak olan bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu, ismi belirlendi mi? Aslı Enver ne zaman evlendi? Aslı Enver’in anne babası nereli?Güzel oyuncu çocuğunu nerede doğurmayı planlıyor? Aslı Enver ve bebeği ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

Aslı Enver  bebeğini Londra’da doğurmaya karar verdi

Kasım 2022 tarihinde iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen ünlü oyuncu Aslı Enver eşiyle birlikte İngiltere’ye gitti. 6 aylık hamile olan güzel oyuncu çoculuğunun da geçtiği Londra’da çocuğunu dünyaya getirmek için şimdiden hazırlıklara başladı. Aslı Enver doğum yapacağı esnada müsait olan hastane ve doktor arayışlarına girişti bile. Cinsiyetinin kız olduğu belirtilen bebeğe ne isim konulacağı henüz belirlenmedi.

İngiltere’de ailesinin evinde kalıyor

Kıbrıslı bir baba ve İngilere’ye eğitim için giden bir anneden Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver şu anda İngiltere’de ailesine ait olan dairede kalıyor ve bebeği için hazır hale getirmeye çalışıyor. Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu ile bir bebek markası 5 milyon TL’lik  bir reklam anlaşması imzaladı. Hala da güzel oyuncuya reklam teklifleri gelmeye devam ediyor.

Aslı Enver’in kızının İngiliz vatandaşı olma hakkı var

1983 e kadar İngiltere’de doğan herkes İngiliz vatandaşı sayılıyordu.Daha sonra İngiltere hükümeti ebeveynlerden en az birinin İngiliz vatandaşı olma zorunluluğu getirdi. Aslı Enver aynı zamanda İngiliz vatandaşı olduğu için doğacak kızının da İngiliz vatandaşı olma hakkı bulunuyor.

Aslı Enver kimdir?

Asıl adı Aslı Ayten Enver olan ünlü oyuncu  Mayıs tarihinde ailesinin 2. Çocuğu olarak Londra’da dünyaya geldi. 12 yaşında ailesiyle Türkiye’ye dönen Enver Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almaya başladı. 2005 te molped reklamında oynayarak ekranla tanıştı. Pera Güzel sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerinin ilk yıllarında TRT’de yayınlanan bir sit-com da rol aldı. Ardından Ayna isimli kısa bir filmde oynadı. Hayat Bilgisi dizisinde de rol alan Enver Kavak Yelleri’nde Mine Ergun karakteri ile tanındı. Daha sonra Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin ve Babil dizilerinde oynadı. İlk evliliğini oyuncu Birkan Sokullu ile yapan ünlü oyuncu 2015’te boşandı. 2022 yılında da Berkin Gökbudak ile ikinci evliliğini yaptı.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar