Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı?

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı?
Aslı Enver ile Murat Boz yeniden birlikteler mi? Aslı Enver Murat Boz'u affetti mi? Murat ile Aslı neden ayrıldı? Peki ünlü çift Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? İşte ünlü çift ile ilgili yeni bir iddia daha...

Geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine oturan çift ayrılık haberleriyle sevenlerini üzmüştü. Pek çok iddialarla çiftin ayrılik sebebi konuşulmuş, ancak herhangi bir netlik kazanmamıştı. Peki ünlü çift Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? İşte ünlü çift ile ilgili yeni bir iddia daha...

Aslı Enver Murat Boz'u affetti mi? Murat ile Aslı neden ayrıldı? Ünlü çiftin arası düzeldi mi? Murat Boz çapkınlık yaptı mı? Murat Boz Aslı Enver'den özür diledi mi? Çift ile ilgili ortaya atılan ayrılık iddialarında Murat Boz'un Eser Yenenler'in partisinde çapkınlık yaptığı söylenmişti. Aslı Enver ise yaptığı açıklamada, 'Aldatma yoktu. Biz o partiden önce ayrıldık' ifadelerini kullandı.

Son günlerde yayılan haberlere göre ise, Ası Enver ile Murat Boz 'Yeniden görüşmeye başladıki zaten kötü ayrılmadık' sözlerini sarfettikleri konuşuluyor. 

Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldı mı?

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver ayrıldı haberleri sevenlerini çok üzdü. Geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile Bahar Candan ile aynı evde eğlenmelerinin ardından ünlü çiftin ayrıldığı haberlerinin ardı arkası kesilmedi.

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu  Aslı Enver bir süredir birlikteliklerini sürdürüyor. Sevilen çiftler arasında yer alan ikili gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldı mı haberleri sevenlerini oldukça üzmüştü. Peki eğer doğruysa Aslı Enver ile Murat Boz neden ayrıldı? İşte Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisinin tüm detayları...

Uzun süredir ilişki yaşayan yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile Star Tv ekranlarında İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu Aslı Enver ikilisinden üzücü bir iddia geldi. Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin evinde sabaha kadar eğlenen Murat Boz bombayı patlattı. Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldı mı? soruları en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Bunun üzerine açıklama yapma gereği duyan Murat Boz "Hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçe dışıdır" dedi. Aslı Enver ise bu durum üzerine sessiz kalmayı tercih etti.

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980 yılında Zonguldak'ta doğan Murat Bozİstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde okudu. 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nde eğitimine devam etti.

06-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar