Yeni gelin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni gelin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yeni bölümde bakalım bu hafta neler olacak? Gerçekten de Hazar ve Bella’nın çocuk sahibi olmasındaki tüm engeller ortadan kalktı mı? Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde izleyenleri ne gibi sürprizler bekliyor?

Show tv ekranlarının sevilen romantik komedisi Yeni Gelin, 10 Haziran Cumartesi saat 20.00’da ekranlarda yerini alacak.Dizinin yeni bölümünü canlı tv’den izleyebilirsiniz.

Yeni gelin 12. bölümde neler oldu? 
Kalender Ağa’nın eşleri, altınları bulmanın sevincini yaşayamadan Kalender Ağa’ya yakalanırlar. Hanımlarının bütün bu yaptıklarına çok sinirlenen Ağa, onlara çok büyük bir ceza verir. Odalarını boşalttırıp ırgathaneye yerleşmelerini ister ve onları ırgat gibi çalıştırır. Konakta hiçbir itibarı kalmayan kadınlar, buna daha fazla tahammül edemez ve konağı terk etme kararı alırlar. Hepsi, baba evine dönmeye karar verse de bunu yapamazlar ve soluğu Möhteber’in yanında, Baran’ın evinde alırlar.  
Hazar’ın çocuk sahibi olamamasına el atan Kağan Ağa’nın planları, istediği gibi işlemez. Bella ve Nazgül’ün gittikleri yeri öğrenmesiyle, gittikleri yerde uygulanan tedavi yarıda kalır. 
Çukur tarladan çıkan altınların ne olacağına karar vermek biraz zor olur. Arkeolog olan Kamilya Hanım, altınları gerekli yerlere teslim edeceğini söyleyerek alır. Ancak o kadar çok altını bir arda gören Kamilya Hanım’ı şeytan rahat bırakmaz ve Kamilya Hanım altınları alıp kaçamaya kalkar. Kızını ve kocasını bile geride bırakarak altınlarla beraber ülkeyi terk edecektir. Ancak işler yolunda gitmez ve Kamilya Hanım kaçmaya çalışırken suçüstü yakalanır.
Kör Hasan’ın da yardımlarıyla büyüden kurtulmayı başaran Bellai artık çocuk sahibi olacağından emindir. Bunun için Hazar’ı tekrar doktora gitmeye ikna etmiştir bile.
 

Yeni gelin 13. bölüm fragmanı yayınlandı?
Altınlarla birlikte kaçarken yakalanan Kamilya Hanım’ın başına bakalım bundan sonra neler gelecek? Kamilya Hanım kendisine verilen 4 günlük yeni gelinlik cezasının üstesinden gelebilecek mi? Baran, Kaan Ağa ve Hazar birlikte neler yapıyor? Baran Ağa Şirin’e yakınlaşabilmek için ağabeylerinin gönlünü kazanmaya mı çalışıyor? Şirini Ferhat’a neden bu kadar sinirleniyor?
Bütün bu merak edilen soruların cevabına Yeni Gelin’i canlı tv ekranlarından izleyerek ulaşabilirsiniz.

05-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar