Aslı Enver Kerem Tunçeri aşkında Beren Güney şoku!

Aslı Enver Kerem Tunçeri aşkında Beren Güney şoku!
Aslı Enver Kerem Tunceri aşkında şimdi de Beren Güney şoku yaşandı. Aşk haberinin ardından Kerem Tunçeri'yi ifşa edenler ortalığı karıştırırken ortaya çıkan Beren Güney kimdir?

Birkaç gündür magazin gündemini işgal eden Aslı Enver Kerem Tunceri aşkında yaşanan bomba gelişmeler gündemi bir kez daha sarstı. Murat Boz ile ilişkini geçtiğimiz yaz sonlandıran Aslı Enver’in eski basketbolcu Kerem Tunceri aşkında şimdi de Beren Güney şoku yaşandı. Aşk haberinin ardından Kerem Tunçeri'yi ifşa eden isimler ortalığı karıştırırken ortaya çıkan Beren Güney kimdir, Aslı Enver ile ilişkisi nedir? Şimdi detaylar

Aslı Enver Kerem Tunçeri aşkında Beren Güney şoku!

Her şey bir ay önce başladı. Yaz aylarında Murat Boz’dan ayrılan Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile bir ay önce bir ev partisinde karşılaştı. Arayış halindeki Aslı Enver ile tanışan Kerem Tunçeri’nin arkadaşlıkları zamanla aşka döndü. Araya giren Corona virüsü salgını bile ikilinin görüşmelerine engel olamadı. Buraya kadar ters giden bir gelişme yok. Ancak Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili, ilişkilerinin duyulmasından rahatsız olmaya başladı.

Mesajlar ortalığı karıştırdı

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Aslı Enver'in daha önceden meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir görüşmesi olmuş ancak ikili anlaşamayıp ayrılmışlardı. Aslı Enver’in Kerem Tunçeri ile olan ilişkisi başlayınca birdenbire Kerem Tunçeri’nin mesajları sosyal medyada dolaşmaya başladı. Tartışmalar alevlenince eski basketbolcu Kerem Tunçeri'yi ifşa eden Beren Güney olduğu ortaya çıktı. Olay bundan sonra daha da karışık hale geldi. Çünkü Kerem Tunçeri’yi ifşa eden Beren Güney’in daha önceden erkek olduğu anlaşıldı.

Ayıkla pirincin taşını

Murat Boz’dan ayrılan ve Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşamayan Aslı Enver'in basketbolcu Kerem Tunçeri ile bir ay önce başlayan aşkı tam bir kabusa döndü. Çiçeği burnunda çiftin aşkına resmen nazar değdi. Çünkü aşkın duyulmasıyla devreye giren sosyal medya fenomeni Beren Güney, eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajları paylaştı. Ortalık fena halde karıştı. Yetmedi, Beren Güney’in daha önceden erkek olduğu ve gerçek isminin Tolga İmanoğlu olduğu ortaya çıktı. Tuhaf ilişkilerle gündem gelen ve toplum tarafından eleştirilen magazin dünyası şimdi Aslı Enver Kerem Tunçeri ve Beren Güney’in dahil olduğu bu karmaşık ilişkinin nasıl sonlanacağını merak ediyor. canlıtv olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Beren Güney kimdir?

1985 doğumlu Beren Güney'in gerçek ismi Tolga İmanoğlu’dur. Yurt dışında birçok estetik ameliyat geçirerek kadın oldu ve ismini Beren Güney olarak değiştirdi. Sosyal medyada 120 bin takipçisi bulunan Beren Güney, erkek halinin fotoğrafını şu notla paylaştı: “Kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir ve kimsenin içinde neler yaşadığını bilemezsiniz.”

20-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar