Mehmet Ali Akkurt'tan skandal paylaşım!

Mehmet Ali Akkurt'tan skandal paylaşım!
Oyunculuğu bıraktıktan sonra yaptığı garip hareketlerle gündemden bir türlü düşmeyen oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan skandal bir paylaşım daha geldi.

Oyunculuğu bıraktıktan sonra yaptığı garip hareketlerle bir türlü gündemden düşmeyen oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan skandal bir paylaşım daha geldi. Daha önce de hayvanlara verdiği zararla vicdanları sızlatan oyuncunun bu defaki hedefi kendisi oldu. Hayranları ünlü oyuncunun yaptığı paylaşıma nasıl yaklaştı, Mehmet Ali Akkurt kendini nasıl savundu, haberimizde. Şimdi detaylar

Mehmet Ali Akkurt'tan skandal paylaşım!

Ddaha önceleri bazı hayvanlara zarar verip sosyal medya hesabından paylaşan Mehmet Ali Akkurt yine bir skandala imza attı ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Zarar verecek nesne bulamayan Mehmet Ali Akkurt'un bu seferki hedefi kendisi oldu. Ünlü oyuncu kendi kolunu kesti ve o anların videosunu Instagram'ın story bölümünden paylaştı. Gören herkesi şoke eden bu gelişmeye hayranları büyük tepki gösterdi.

Kendime zarar vermek hoşuma gidiyor!

Bir zamanların fenomen oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, kendini kestiği video yayınlandı ve büyük tepki gördü. O anların videosunu çeken kişinin ‘Niye yaptın bunu şimdi anlamadım?’ diye sorması üzerine Alakurt'un kendini savunması duyanlara "özrü kabahatinden büyük" dedirtti. Ünlü oyuncu kendini "Hoşuma gidiyor kendime zarar vermek.” diyerek savundu.

Her yaptığı olay oluyor! 

Adanalı dizindeki rolüyle fenomen olan yıldız oyuncu bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Ama mesleğini bıraktıktan sonra yaptığı açıklama ve paylaşımlarla hala gündem olmayı sürdürüyor. Kısa bir süre önce arabasıyla üzerinden geçerek, bile isteye bir canlının ölümüne yol açan Mehmet Akif Alakurt hayvanseverleri kızdırmıştı. Üstelik kanlar içinde kalan yılanın fotoğrafını da Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Alakurt büyük bir aymazlıkla kendini sorgulayanlara karşılık vermişti. Olaya büyük tepki göstererek "Hayvanı niye öldürdün diyen hayvanseverlere pişkin pişkin "Ölüm de yaşam da Allah'ın emri. Mantık bu değil mi?" diyerek duyanlara pes dedirtmişti. 

Pişman olduğum tek iş bu!

Geçtiğimiz yıl Twitter profiline şu garip cümleleri yazmakta beis görmemişti Mehmet Ali Akkurt: "İş sormayın bana... Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için. Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir" 

Bu paylaşımdan sonra aymazlığı bir tık ileri taşıyan Alakurt, 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Maraz Ali' rolüyle ilgili yorum yazanlara kızarak "Bunlar daha uyanamadı. Maraş Ali'nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz T.C gençleri" yazarak hayranlarını kendinden iyice uzaklaştırmıştı. 

 

21-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar