Aslı Enver ve Murat Boz evlilik kararı aldı!

Aslı Enver ve Murat Boz evlilik kararı aldı!
Aslı Enver ve Murat Boz birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Ayrılmaları ve tekrar bir araya gelmeleriyle gündeme gelen çift bahar bitmeden dünya evine girecek.

Ortaya atılan iddialara göre Murat Boz ve Aslı Enver'in evlilik kararı aldı. Şarkıcılık yapan ve yakın zamanda rol aldığı filmlerle birlikte oyunculuğua adım atan Murat Boz ile Kavak Yelleri dizisinden bu yana başarılı bir oyunculuk kariyeri sürdüren Aslı Enver, yaklaşık 3 yıl önce birlikteliklerine başladılar. Sürekli küsüp barışan ikili ayrılıklarıyla gündeme geldiler. Geçtiğimiz yılın başında ayrılan çift 8 ay ayrı kaldıktan sonra tekrar bir araya geldiler. Ayrı kaldıkları dönemde magazin basınının bir numaralı gündemi Aslı Enver - Murat Boz çift olmuştu. Bir araya gelmeleri de hayli ses getirmişti.

Aslı Enver - Murat Boz çiftinin evlilik hazırlıklarına şimdiden başladığı konuşuluyor. Öyle ki nikah tarihleri bile basına sızmış durumda. O tarihin 10 Mayıs olduğu iddia ediliyor. Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de jürilik yapan Murat Boz ile Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Aslı Enver, söylenen tarihte evlenecek mi önümüzdeki günler gösterecek.

Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Aslı Enver'in evleneceğini ima etmişti

Geçtiğimiz yılın sonlarında doğru hatırlayacağınız üzere Murat Boz - Aslı Enver çifti tekrar bir araya gelmişti. 10 Mayıs yani Aslı Enver'in doğum gününe denk gelen tarihte evlenecekleri Acun Ilıclalı tarafından çıtlatılmıştı. Survivor programının birlişme partisinde Murat Boz ile ilgili bir konu açıldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, ''Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim'' şeklinde konuştu. Bu da Murat Boz ve Aslı Enver'in evlenmek üzere olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Aslı Enver geçtiğimiz haftalarda Murat Boz'u övmüştü

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Murat Boz'un başrolde yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi vizyona girmişti. Bu filmin galasına katılanlar arasında Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'de vardı. Aslı Enver, galada kendisine sorular soruları yanıtladı. Yöneltilen bir soruya "Filmi izlemedim. İlk kez izleyeceğim. Fragman çok tatlı görünüyor.Seda'yı zaten çok beğenirim. İzlemediğim için Murat Bey'in performansını bilmiyorum. Murat Boz'u sette de hiç ziyaret etmedim. Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Burada da çok değişik bir şey yaptı" şeklinde cevap vererek Murat Boz'un oyunculuğunu övdü.

26-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar