Aslı Enver’in yeni doğan kızının adı sosyal medyada gündem oldu

Aslı Enver’in yeni doğan kızının adı sosyal medyada gündem oldu
Yurt dışında değil de yurt içinde çocuğunu dünyaya getirmek isteyen Aslı Enver İstanbul’da özel bir hastanede kızını dünyaya getirdi. 

Aslı Enver çocuğunu nerede dünyaya getirdi? Aslı Enver ve Berkin Gökdoğan çifti yeni doğan kızlarına ne isim verdiler? Aslı Enver’in kızının ismi Türkçe mi ve manası ne? Yeni doğan bebekleri genç çiftin ilk bebekleri mi? Aslı Enver ve yeni doğan kızı ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Aslı Enver’in yeni doğan kızının adı sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Aslı Enver anne oldu. Kavak Yelleri, Suskunlar ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Aslı Enver 12 Kasım 2022 tarihinde gözlerden uzak bir şekilde sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile dünya evine girmişti. Evlendikten sonra hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Aslı Enver bir kız bebek beklediğini sevenlerine ve takipçileri ile paylaşmıştı. Takipçilerinin ve sevenlerinin merakla beklediği Aslı Enver’in kızına Elay ismini koyduğu öğrenildi. Daha doğar doğmaz büyük ilgi gören Elay bebek adeta sosyal medyada gündem oldu.

Aslı Enver çocuğunu İstanbul’da özel bir hastanede dünyaya getirdi

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinden sevindiren haber geldi. İlk kez anne baba olma sevinci yaşayan çift aylardır bekledikleri bebeklerine kavuşma mutluluğunu yaşadılar. Yurt dışında değil de yurt içinde çocuğunu dünyaya getirmek isteyen Aslı Enver İstanbul’da özel bir hastanede kızını dünyaya getirdi.  Mutlu çift  yeni doğan bebeklerine öz Türkçe olan “Elay” ismini koydular. Elay isminin manası yüksek, yükselen, yükseliş, yükselme anlamlarına geliyor. Öz Türkçe olan Elay ismi Kur’an da geçmemekle beraber kullanılmasında, bebeklere isim olarak konulmasında bir sakınca olmadığı belirtilmektedir. Aslı Enver’in ve Elay bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu gelen haberler arasında. Biz de Canlı TV ailesi olarak Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftine yeni bebeklerinin hayırlı, uğurlu olmasını  ve mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

Elay bebekin resimleri sosyal medya hesabından paylaşılacak mı?

Zaman zaman eşi  Berkin Gökbudak ile sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan güzel oyuncu Aslı Enver’in yeni doğan bebeği Elay’ın da fotoğraflarını paylaşıp paylaşmayacağı paylaşacaksa da ne zaman paylaşacağı şimdiden merak konusu oldu.

06-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar