Yönetmen Cem Sürücü vefat etti

Yönetmen Cem Sürücü vefat etti
Birçok başarılı projede yönetmen koltuğunda yer alan başarılı yönetmen Cem Sürücü 45 yaşında şeker hastalığından hayatını kaybetti.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı yönetmenlerinden Cem Sürücü geçtiğimiz gün hayata veda etti. Televizyon ve dizi sektöründe büyük şok etkisi yaratan vefat haberi magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı. bu güne kadar yönetmenliğini yaptığı yapımlarla adını duyuran ve dikkatleri çeken yönetmen Cem Sürücü uzun süredir sağlık sorunları yaşıyordu. 45v yaşında hayata veda eden yönetmenin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşarken özellikle sosyal medyada yönetmen ile ilgili paylaşımlar dikkat çekti. Diyabet hastası olduğu öğrenilen ve ilaç kullanmayı reddeden yönetmen cem Sürücü geçtiğimiz günlerde şeker komasına girerek acil olarak Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yönetmenin tedavisine bu hastanede başlanırken doktorlar gereken tüm tedavileri uygulamaya başlamıştı.

Şeker hastalığından hayatını kaybetti

Bugüne kadar birçok yapımın yönetmen koltuğunda yer alan ve henüz 45 yaşında olan yönetmen cem Sürücü diyabet hastalığı ile mücadele ediyordu. Ünlü yönetmen kendisine önerilen ilaçları kullanmayı kabul etmezken geçtiğimiz günlerde şeker komasına girerek hastaneye kaldırılmıştı. İzmir Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisine başlanılan yönetmen ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayata veda etti. Sektörde sevilen isimlerden biri olan ve bugüne kadar birçok yapımda yer alan Cem Sürücü’nün hayatını kaybetmesi magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı. Sevenlerinin büyük üzüntü içinde olduğu öğrenilirken yönetmenin İzmir Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildiği öğrenildi. Ünlü simin erken yaşta hayata veda etmesi sektörde büyük üzüntü yaratırken yönetmenle birlikte çalışan pek çok isim de taziyelerini ve üzüntülerini paylaştı.

Cem Sürücü kimdir

Televizyon dizilerinin yanı sıra başka yapımlarda da yönetmenlik yapan başarılı isim Cem Sürücü yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 9 Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan cem Sürücü okuldan mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlamıştır. Bugüne kadar, Adı Aşk Olsun, Zeyrek ile Çeyrek, Dede Korkut Hikayeleri, Kanıt ve tatlı Bela adlı projelerde yönetmen koltuğunda yer almıştır. Cem Sürücü’nün vefat haberi üzerine sevenleri sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajları yayınladı. Cem Sürücü 45 yaşındaydı.

07-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar