Athena Gökhan 'O Ses Türkiye'den neden ayrıldığını açıkladı!

Athena Gökhan 'O Ses Türkiye'den neden ayrıldığını açıkladı!
O Ses Türkiye'nin fenomen jürilerinden Athena Gökhan programı neden bıraktığını açıkladı. İşte Gökhan Özoğuz'un ayrılma nedeni..

Athena Gökhan, televizyon dünyasının başarılı isimi Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen ses yarışması O Ses Türkiye'den neden ayrıldığını açıkladı. İşte Athena Gökhan'ın o açıklaması..

TV8'de yayınalanan O Ses Türkiye jürilerinin gelmiş geçmiş en sevilen isimi Athena Gökhan, uzun süredir oturduğu jüri koltuğunu geçtiğimiz sezonda Türkiye'nin gülen yüzü Beyazıt Öztürk'e bırakmıştı. Athena Gökhan'ın ayrılış nedeni ile ilgili hiç bir açıklama yapılmamıştı. Fakat O Ses Türkiye'den ayrıldıktan hemen sonra bir açıklama bulunan Athena Gökhan, “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye'de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde bir açıklama da bulunmuştu. Yaptığı bu son açıklama ile ayrılma nedeninin farklı bir boyutunu gözler önüne serdi. 

İŞTE O NEDEN!

Hem şarkıları hem de sempatik tavrı ile O Ses Türkiye izleyicilerinin büyük beğenisini toplayan şarkıcı Athena Gökhan'ın O Ses Türkiye yarışmasından ayrılması izleyenleri derinden etkilemişti. Peki bu birden bire jüri koltuğunu bırakmasının sebebi ne olabilirdi? Siyasi gündeme yönelik paylaşımlarıyla dikkat çeken Gökhan Özoğuz, bu sefer de namluyu O Ses Türkiye yarışmasına çevirdi. Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye’den ayrılma nedeniyle ilgili yaptığı açıklamada neden olarak şunları söyledi:

 “Yarışma kendini tekrar etmeye başladı. Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi.”

Gökhan Özoğuz Şarkıları

Holigan - 1998

Tam Zamanı Şimdi - 2000

Tarlaya Ektim Soğan - 1998 

Senden,  Benden, Bizden - 1998

Roket Adam - 2005

An - 2002

Parçalanıyoruz - 2014

Dön Baba Dönelim - 2000

Aşk Meşk Yok - 2000

Bak Takılmana - 2002

Macera - 2000

Yorulmak Olmaz - 2002

Kanım Sarı Lacivert - 2007

Skalonga - 1998

25-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar