Yasak Elma sıradışı bir final yapacak, tüyoyu Eda Ece verdi

Yasak Elma sıradışı bir final yapacak, tüyoyu Eda Ece verdi
Bir dizinin sezon finali, izleyenleri şaşırtan ve sonraki sezonu heyecanla beklemelerini sağlayacak gelişmeler içerir. Peki Yasak Elma sezon finalini nasıl yapacak?

Mayıs ayının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok dizi sezon finali yaparken, bazıları da final yaparak yayın hayatına son verecek. Final deyip geçmeyin, bir dizinin sezon finali, izleyenleri şaşırtan ve bir sonraki sezonu heyecanla beklemelerini sağlayacak gelişmeler içerir. Peki Yasak Elma sezon finalini nasıl yapacak, işte detaylar

Yasak Elma sıradışı bir final yapacak, tüyoyu Eda Ece verdi

Çoğu dizi sezon finalini yaptı veya yapmak üzere. Yoğun geçen bir sezondan sonra oyuncular soluğu tatil köşelerinde aldı bile. Her pazartesi akşamı Fox TV’de yayınlanan dizi 47. bölümüyle bu sezon finalini ekrana getirecek. Kanalda dönen fragmanda bir kişinin Ender’e sert bir cisimle vurduğu ve öldürmeye çalıştığı sahnesi yürekleri ağza getiriyor. Deniz’e düşmeden önce Ender, Yıldız, Şahika ve Yiğit ile ayrı ayrı tartışıyor. Bu d,alışık olmadık durum akıllara üç ismin de onu öldürmek isteyeceğini getiriyor. Büyük ihtimalle dizi, seyircide böyle bir algı oluşturup Ender’in denize düşmesiyle sezon finali yapacak, gibi gözüküyor.

Fragmana göre böyle düşünenlerin sayısı artarken asıl sürpriz dizi oyuncusu Eda Ece’den geldi. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, bilgi paylaşımı yapacak derken sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, merakları iyice arttırdı.

Eda Ece ne dedi?

Eda Ece, diziden bir sahnenin fotoğrafını paylaşarak sezonun son bölümünün son çekim gününde olduklarını belirtti ve bomba bir sezon finali olduğunu, senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını söyleyerek “Akıl almaz şeyler olacak” tabirini kullandı. Doğrusu biz canlitv takipçileri olarak heyecanlandık. Bakalım gerçekten Eda Ece’nin söylediği gibi şaşırtıcı bir sezon finali mi bekliyor izleyenleri?

İşte Eda Ece’nin paylaşımı

Veeee geldik #YasakElma sezon finaline! Seni bir süreliğine özleyeceğim Yıldız’ım! Ağustos ayından beri setteyiz, bugün son iş günümüz. Yorulduk, ama değdi, şimdi dinlenme zamanı! Bomba bir sezon finalimiz var gerçekten, bu yorgun halimle bile sezon finalini okuyunca ve yeni sezon olacakları duyunca gerçekten çok heyecanlandım, akıl almaz şeyler olacak Yarın akşam 20.00 @foxturkiye sezon finalimizi kaçırmayın. Eylül’de daha gizemli bir Yasak Elma’yla karşınızdayız! not: final elbisem tabi ki Yıldız’lı, ayakkabılarım da Lady Gaga’nın oscar ayakkabıları @rutkayozis @alyanihankoyunpinar Sezon finalini sakın kaçırmayınnnn yarın bombaaa @medyapimresmi @yasakelmafox

Yasak Elma 46. Bölümde neler yaşanmıştı?

Zerrin, Ender’in konuşmasından çok etkilenir ve Zeynep’ten düğün hediyesini geri ister. Bu durum Alihan ve Zeynep arasında yeni bir gerilime yol açar. Bu sırada Yıldız, Halit’i yeniden kazanmak için olağanüstü çaba gösterirken yeni sekreter Halit’e yakınlaşır. Hedefine emin adımlarla yaklaşan Ender ise Yıldız’ın bir hatasını kollamaktadır. Şahika’nın Halit’le tanışması herkes için sürprizlere açık olacaktır.

26-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler