ATV yeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi için harekete geçti!

ATV yeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi için harekete geçti!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin beklenmedik şekilde sona ermişti. Projeyi yeni adıyla sürdürmek isteyen yapım şirketi karşısında ATV'yi buldu.

Apar topar sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi film olarak Son Efsane ismiyle yayınlanacaktı. ATV, hemen harekete geçerek film projesine dava açmaya karar verdi.

ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcısına dava açıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin anlaşmazlıklar nedeniyle final yapmasının ardından dizinin hayranları üzünç yaşadı. Geçtiğimiz gün ise yapım şirketi BVB Film diziyi yeni adıyla bir dijital platformda yayınlayacağını açıklamıştı. Herkes bu haberle sevinç yaşarken ATV, konuyla ilgili hemen harekete geçti.

Söylenene göre ATV, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tüm haklarını elinde bulunduruyor ve kanalın izni olmadan dizinin herhangi bir mecrada yayınlanması mümkün değil. Ayrıca bu haklara dizideki tüm karakterler de dahil. Hal böyle olunca dizi başka isimle bile ekrana gelemiyor. Kanal, BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve sahibi Bahadır Özdener'e tam 165 milyon TL'lik dava açacak. Yapım şirketinin bu gelişmenin hemen ardından nasıl bir aksiyon alacağı fazlasıyla merak ediyor.

Son Efsane BluTV'de yayınlanacaktı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tam 6 sezon devam etmiş ve 7. sezonun ilk bölümü de çekilmişti. Ancak ATV ile yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle dizinin 200. bölümü ekrana gelemedi. BVB Film, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine herhangi bir final yazamadan diziyi apar topar bitirmek zorunda kaldı. Diziyi bir sona bağlamak için ekrana gelemeyen final bölümü montajlanacak bir film haline getirilecekti. Ayrıca filmi de zenginleştirmek için yeni çekimler gerçekleştirilecekti. Bu filmin "Son Efsane" ismiyle BluTV'de yayınlanması planlanıyordu. Filmin yayınlanıp yayınlanmayacağı hala kesin değil.

Yunus Emre Yıldırımer ve Oktay Kaynarca filmde yer almayacaktı

Son Efsane filmi çekilirse Oktay Kaynarca kesin olarak yer almayacak. Öte yandan dizinin sona ermesiyle yeni dizileriyle anlaşma yapan isimlerde var. Yunus Emre Yıldırımer de filmde yer almayacak. Kendisi Okul Yolu dizisine dahil oldu. Son Efsane filminde Hızır Çakırbeyli'nin hapishanede olduğu Alparslan Çakırbeyli ise yurtdışında olacağı paylaşıldı. Bu oyuncular yokken filmin çekilmesi bile oldukça zorken ATV'nin davasıyla birlikte çekilmesi imkansız hale geldi.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar