8 Ocak Cumartesi El Kızı, Kardeşlerim, Gönül Dağı var mı? Yeni bölümler ne zaman?

8 Ocak Cumartesi El Kızı, Kardeşlerim, Gönül Dağı var mı? Yeni bölümler ne zaman?
Tv severler 8 Ocak Cumartesi El Kızı, Kardeşlerim, Gönül Dağı var mı? Yeni bölümler ne zaman? sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Televizyon tutkunlarının en çok takip ettiği dizilerin yayınlandığı cumartesi gününde dizilerin yeni bölümlerinin olmaması oldukça üzdü. Trt 1 kanalında yayınlanmaya devam eden Gönül dağı dizisinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu oldu. Her Cumartesi yepyeni bölümleri ile ekranlara gelen Gönül Dağı, El Kızı, Kardeşlerim gibi dizilerin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. İşte Cumartesi günü dizileri ile ilgili tüm ayrıntılar...

8 Ocak Cumartesi El Kızı, Kardeşlerim, Gönül Dağı var mı? Yeni bölümler ne zaman?

Trt 1 kanalında her cumartesi yeni bölümü ile yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu hafta ekrana gelecek mi? sorusunun yanıtı aranmaya devam ediyor. Gönül Dağı 46. yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından heyecan doruğa çıktı.

Ancak yeni yıl nedeniyle bu hafta dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamış, ekranlara ara vermişti. Yarın yani cumartesi günü Gönül Dağı dizisinin yayınlanacağını biliyoruz. Ancak dizinin eski bölümlerinden mi yoksa yeni bölünümünün mü yayınlanacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Fox tv kanalının yeni dizileri arasında yer alan El Kızı dizisi de yeni yıl arası veren diziler arasında yer alıyor. El Kızı dizisinin yerine 8 Ocak Cumartesi tarihinde Maske Kimsin Sen? adlı sinema filmi yayınlanacak. Gelecek hafta (15 Ocak Cumartesi) El Kızı dizisinin yeni bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

Atv kanalında yayınlanmaya devam eden ve ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim'de yılbaşı arası verdi. 8 Ocak Cumartesi yayın akışında Kardeşlerim dizisi yer almamakta. onun yerinde Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı adlı sinema filmi yaynlanacak. Gelecek hafta (15 Ocak Cumartesi) Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

Gönül dağı 46. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sefer'in hasta olduğunu öğrenen Zahide, hayatının en acı günlerini yaşamaktadır. Yaşadığı zorluklarla daha da güçlenen Zahide, Sefer'in hep yanındadır. Öte yandan Ramazan ile Asuman için bir şans daha isteyen ciritçi Abdullah, amacına ulaşamaz. Ancak Asuman artık kararlıdır. Ramazan'ın arabasını alan Asuman, 'bu seferde ben seni kaçırıyorum Ramazan' der. Gönül Dağı 46. bölüm fragmanını izleyen seyirci dört gözle yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar