ATV'den bir yeni yaz dizisi daha : Nerdesin Birader!

ATV'den bir yeni yaz dizisi daha : Nerdesin Birader!
Kış sezonu dizilerine veda eden kanallar yaz sezonu için şimdiden harekete geçti. ATV ekranları ilk Kanatsız Kuşlar dizisi ile yaz sezonuna güzel bir giriş yaptı. Şimdi ise Nerdesin Birader dizisi geliyor!

ATV ekranları yaz sezonuna güzel bir giriş yaptı. Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen Kanatsız Kuşlar dizisi güzel bir başarı elde etti. Kış sezonunun bitmesinin ardından yaz sezonunda da güzel bir çıkış sağlamak isteyen ATV'den ikinci dizi haberi geldi. Yeni dizi müjdesini takipçileri ile paylaşan kanal bu dizinin izleyici tarafından çok beğenileceğini de ifade etti. Yeni dizi Nerdesin Birader'in dram konulu olacağı açıklandı. Yeni dizi Nerdesin Birader'i canlı izlemek için ATV Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz. 

NERDESİN BİRADER BAŞLIYOR!

ATV'nin yeni dizisi Nerdesin Birader'in başrollerini Gonca Sarıyıldız ve Timur Acar paylaşıyor. Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız'ın yanı sıra dizide yer alan tanıdık isimler ise Hakan Bilgin'le Deniz Can Aktaş oldu. Nerdesin Birader'in yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, yapımcılığını da Filmevi yapıyor. İzleyici üzerinde büyük merak uyandıran bu dizi bakalım reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek? Nerdesin Birader dizisi ne zaman başlayacak? 

19-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler