Yeni Gelin dizisi eylüle kadar karantinaya alındı.

Yeni Gelin dizisi eylüle kadar karantinaya alındı.
Show TV ekranlarının cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Yeni Gelin bu hafta sezon finali ile ekranlara geldi. Dizi eğlenceli bir finalle sezona veda etti. Bakalım sezon finalinde neler oldu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin, 18 Haziran Cumartesi akşamı sezon finali ile ekranlara geldi. Sevilen romantik komedi dizisi, sevenlerine eğlenceli bir bölümle veda etti. Takipçileri artık eylülü bekliyor.
Bella doktorun söylediklerine rağmen anne olmayı seçer. Anne olamama korkusuyla kendi hayatını tehlikeye atsa da ameliyat olmayı reddeder. Bu haberi duyan Asiye Hazar’a kuma arayışına girse de Kalender Ağa gelinine sahip çıkar ve Hazar’a da eşine sahip çıkmasını tembih eder.
Türkmen Hala kendisini kandıran Faysal’dan öcünü almak için Müsellim’le bir plan yapar. İkili birlikte Faysal’a güzel bir ders verirler.
Şirin Dilan ve Ferhat’ı birlikte görünce yanlış anlar. Kıskançlık anında yanlış bir karar veren Şirin, Ferhat ve Baran’ı karşı karşıya getirir. Bu arada Şirin’in seçimi Ferhat’ı adeta yıkar. Ve sonunda Ferhat kimseye söylemeden hayatının kararını alır.
Konakta yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Kalendar Ağa konakta ramazan eğlenceleri düzenler. Konak halkı hep birlikte yardım kumanyaları hazırlar. Mehteran, orta oyunu, müzik her şey vardır ramazan eğlencelerinde. Konak halkı tertiplenen gecede gönüllerince eğlenirler. Bu arada Ayşe Ana’nın aklının başından alan gulyabaninin sırrı da ortaya çıkmıştır.  

Eğlencenin sabahında ise konak halkını bir sürpriz beklemektedir. Adana’da görülen deli dana salgınından Bozoklar’ın Konağı’ da etkilenmiştir. Bu yüzden konak 3 ay süreliğine karantinaya alınır.
Yeni Gelin bu haftaki bölümüyle güzel bir final yaparak sezona veda etti. Bakalım gelecek sezonda takipçilerine ne gibi sürprizlerle merhaba diyecek.

18-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar