Atv’den İkinci Yazlık Dizi: Vermem Seni Ellere

Atv’den İkinci Yazlık Dizi: Vermem Seni Ellere
Yaz sezonuna hızlı ve iddialı hazırlanan Atv Üvey Anne adlı dizinin ardından ikinci dizisini de duyurdu. Dizi Ordu’da çekilecek.

Dramalar konusunda oldukça başarılı bir yayın dönemi geçiren kanallardan biri olan Atv yaz sezonuna da hızlı hazırlanıyor. Haziran ayıyla birlikte final yapacak dizilerinin ya da sezon arası verecek yapımlarının yerine yaz aylarında yayınlanacak yeni yapımların çalışmalarına başladı. Yapım şirketleri aracılığı ile başlayan çalışmalar kanalın yaz ekranında seyirciyle buluşacak. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ve ONN Medya tarafından hazırlandığı belirtilen Üvey Anne dizisine ek olarak kanal ekranlarında yaz aylarında ikinci bir dizinin daha hazırlıklarının başladığı öğrenildi. Karadeniz dizisi olarak planlanan ve adı Vermem Seni Ellere olarak duyurulan dizinin yapım şirketi ise AKN Film. Ordu ve çevresinde çekilmesi planlanan dizinin hazırlıklarında sona gelindiği ve dizinin aynı Üvey Anne gibi mayıs ayında sete çıkmasının beklendiği öğrenildi.

Vermem Seni Ellere

Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak diziler bir bir belli olmaya başladı. AKN Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve mayıs ayının ortasında sete çıkacağı belirtilen yeni dizi Vermem Seni Ellere Ordu’da çekilecek ve bir Karadeniz dizisi olarak seyirciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın yer alacağı dizi Akın Topuz imzası taşıyor. Çekimleri Ordu’da mayıs ayının ortasında başlayacak dizi romantik komedi türünde ele alınıyor. Dizide Karadenizli Zeliş ile İstanbul’da büyüyen ve aşka inanmayan Mehmet Yamaner’in romantik ve komedi dolu hikayesi ekrana gelecek. Cast çalışmaları devam eden dizide ana karakterlerin kim olacağının ise çok yakında açıklanacağı öğrenildi. Dizinin Haziran ayının ortasında yayına girmesi bekleniyor.

Üvey Anne

Atv ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak olan bir diğer dizi ise ONN Medya tarafından hazırlanıyor. Üvey Anne adını taşıyan dizinin mayıs ayında sete çıkması planlanıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin yazarlığını ise Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş üstlenmiş durumda. Yönetmeni henüz belli olmayan dizinin Dram komedi türünde olması bekleniyor. Haziran ayında yayına girecek dizinin çalışmaları halen devam ediyor. Üvey Anne adını taşıyan dizi ve Vermem Seni Ellere şu ana kadar Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacağı duyurulan yazlık diziler olarak gündeme gelirken kanalın başka projeleri de çok yakında duyuracağı öğrenildi.

16-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar