Aile dizisinin Ceylan’ı, İpek Çiçek kimdir?

Aile dizisinin Ceylan’ı, İpek Çiçek kimdir?
İpek Çiçek:'Ceylan’ın bir var olma çabası var bu ailede, herkes gibi..Ama bence bunu güçlü bir yerden yapıyor. Ne yapsa aşırı mantıklı geliyor, şu an fazla içselleştirdim galiba.'

Show TV’nin iddialı dizisi Aile reyting listelerindeki sıralamasıyla hem yapımcısını hem de yayıncısını ziyadesiyle sevindiriyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı dizi acaba sadece ünlü isimler ile mi ilerliyor yoksa hikaye öergüsü ve senaryo izleyicileri içine aldı mı sorusunun cevabı gittikçe netleşiyor. İlk başta ünlü isimleri merak eden izleyici sonraki bölümlerde de senaryoyu da benimsediğini göstermiş oldu.

Aile dizisinin Ceylan’ı, İpek Çiçek kimdir?

Dizide sadece Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya yok. Daha bir çok önemli isim de dizi de rol alıyor. Usta oyuncular Nur Sürer, Levent Ülgen ve Emel Göksu’nun yanı sıra Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Ecem Simge Yurdatapan, Mert Denizmen ve İpek Çiçek gibi önemli oyuncularda performanslarıyla takdir topluyor.

Diziye ilk dahil olanlardan biriyim

Aile dizisinde Soykanlar’ın en küçüğü tekne kazıntısı diye tabir edilen Ceylan Soykan  hem annesine karşı fazla diklenmek istemiyor ama kendi doğrularından da vazgeçmek istemiyor. Ceylan rolüne hayat veren İpek Çiçek, Şevval Yılmaz Kula’ya verdiği söyleşisinde "Ben diziye ilk dâhil olan kişilerden biriyim ve o dönem böyle bir kadroyla bir araya geleceğimi bilmiyordum. Şimdi düşünüyorum da nereden baksam doğru bir tercih olmuş" diyen İpek Çiçek, "Biz üretirken iyi olduğuna inanıyoruz, işimizi beğeniyoruz ve nitekim izleyici de böyle düşünüyor. 'Maşallah' diyelim" dedi.

Ceylan, sınırlarını tanımaya çalışıyor

İpek Çiçek canlandırdığı Ceylan karakterini şöyle anlatıyor :” Provalar yaptık ve yönetmenimizle beraber şekillendirdik diyebilirim. 'Ceylan’ın bir var olma çabası var bu ailede, herkes gibi... Ama bence bunu güçlü bir yerden yapıyor. Ne yapsa aşırı mantıklı geliyor, şu an fazla içselleştirdim galiba. Şunu fark ediyorum ki; bence sınırlarını tanımaya çalışıyor. Biraz vur-kaç ilerliyor. Büyük bir şey yapıp, finalini getirmiyor. Şimdilik... Ee o da bu ormanın ceylanı sonuçta... Her ne kadar bu ormanda büyümüş de olsa ormanda hep temkinli olması gerek. Bu metaforu seviyorum.”

İpek Çiçek kimdir?

26 Mart 1999’da İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitimini sürdüren Çiçek, Beyti Engin’den oyunculuk eğitimi aldı. Mucize Doktor, Elimi Bırakma, Dört Köşe, Gençliğim Eyvah, Çocukluk gibi dizilerde rol aldı.

16-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar