Atv’den Yeni Bir Program Geliyor: Evde Biz Bize!

Atv’den Yeni Bir Program Geliyor: Evde Biz Bize!
Atv'de seyirci yep yeni bir programla daha buluşmak için gün sayıyor. Evde Biz Bize adlı program hafta içi her gün ekranlara gelecek ve ramazan ayında yayınlanacak. İşte detaylar!

Televizyonlar koronavirüsle mücadele edilen bu günlerde peş peşe yeni programları ekrana getirerek evde kalmak zorunda kalan seyirciler için vaktin daha kaliteli geçmesi için çalışıyor. Atv’de özellikle hafta içi ger gün gündüz kuşağında yayınladığı programlarla seyirciyi kendi ekranına bağlamayı başarıyr. Kanal özellikle Ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde yine gündüz kuşağı seyircisini ekrana bağlamak için hafta içi her gün yayınlayacağı yeni bir programı seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sağlıktan modaya, astrolojiden müziğe, yemekten el becerisine kadar pek çok içeriği aynı programda buluşturan Evde Biz Bize yakında Atv’de ekranlara geliyor. Usta oyuncu ve müzisyen Öykü Gürman’la başarılı oyuncu Ferdi Kurtuldu’nun birlikte sunacağı programla ilgili detaylar haberimizde.

Evde Biz Bize!

Atv ekranlarında Ramazan ayının yaklaşmaya başladığı bu günlerde hafta içi her gün yayınlanacak yeni bir program başlıyor. Öykü Gürman ve Ferdi Kurtuldu’nun birlikte sunacağı program da yok yok. Program hafta içi saat 14.00’da ekrana gelecek ve canı olarak yayınlanacak. Canlı bağlantılar, yemek, sağlık, müzik, psikoloji, geleneksel tıp ve daha pek çok konu başlığını bünyesinde barındıracak program koronavirüs sebebiyle zamanını evinde geçirmek isteyen seyirciler için adeta bir ilaç gibi gelecek. Canlı yayınlanacak program ayrıca stüdyoya alacağı konuklarla da seyirciye kaliteli ve eğlenceli bir program izletecek. En güzel iftar yemeklerinin tariflerini de izleyiciyle buluşturacak program ayrıca canlı telefon bağlantılarıyla da seyircinin sorunlarını çözmeye çalışacak.

Ramazan Ayı Daha Eğlenceli Olacak!

Atv’de hafta içi her gün ekrana gelecek Evde Biz Bize adlı program her gün saat 14.00’da yayınlanacak. Program 27 Nisan pazartesi itibariyle seyirciyle buluşurken Öykü Gürman2ın güzel sesiyle de seyirci keyifli anlar yaşayacak. İki usta ve başarılı oyuncunun eğlenceli sunumuyla daha keyifli ve dopdolu bir ramazan ayı geçirtecek programla evde kalmak zorunda kalan seyirci bir nebzede olsa moral bulacak. Atv’de ekrana gelecek Evde Biz Bize programı 27 Nisan pazartesi saat 14.00’da.

Öykü Gürman Kimdir?

4 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu ve ses sanatçısı Öykü Gürman İstanbul teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlamıştır. Oyunculukta yapan Öykü Gürman son olarak sen anlat Karadeniz adlı dizide rol almıştır. Ayrıca Panzehir, Urfalıyam Ezelden, Türkü Filmi gibi yapımlarda da rol alan Gürman Kısmet, İki Arada, Bir Başka, Aşk Zamanı gibi albümlerde yapmıştır.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar