Merve Boluğur’dan kariyeri için ilginç bir karar

Merve Boluğur’dan kariyeri için ilginç bir karar
Güzel oyuncu Merve Boluğur, korona günlerinde yaptığı iç hesaplaşmalar ve belirlediği hedeflerini sosyal medyadan paylaştı. Boluğur, kariyeri için ilginç bir karar aldı!

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz model, sinema ve dizi oyuncusu Merve Boluğur, sosyal medyadan yayınladığı mesajla gündeme geldi. Sosyal medya hesabına güler yüzlü bir fotoğrafını koyan Boluğur, hayatın pozitif yönlerine bakılmasını önerirken en çok özlediği şeyin ise koronavirüsten sonra denize girmek olduğunu söyledi. Yeni hedefler belirlemek gerektiğinden bahseden Merve Boluğur, üniversite sınavına hazırlandığını söyledi.

“Hayatın olumlu yönlerine bakalım”

Covid-19 salgını sebebiyle kendini korumaya alan oyunculardan biri de Merve Boluğur. Boluğur, bütün vaktini evinde geçirdiğini belirtti. Evinde bulunduğu süre içinde bakış açısında bir çok değişikliğin meydana geldiğini söyleyen oyuncu Boluğur,  sosyal medyada yayınladığı mesajında şunları söyledi; “Güzel bir günden fotoğraf koyarak başlıyorum. Güzel günlere ihtiyacımız olan şu günlerde gülen yüzümle bendeniz… Şu koronavirüs bitsin en çok denize girmek istiyorum sanırım. Hayat çok güzel bir öğretmen, her saniyemize şükretmemiz gereken ve aslında yapabileceğimiz sınırsız şeylerin olduğunu öğrendik. Mutlu olmanın çok basit olmasını kavrıyoruz. Tabi duygular karışık, çok normal. Ev hapsi… Sağlıklı ve aklımızın yerinde olması ne büyük lütuf… Hayat çok güzel öğretiyor… Mutlu eden şeylere odaklanalım. Hayal kurmak bedava. Yeni hedefler belki de… Ben üniversite sınavına hazırlanmaya başladım bile. Siz neler öğrendiniz?”

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur  16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Model ve Oyuncudur. Boluğur birçok dizide ve  reklam filmlerinde rol almış ve modellik yapmıştır. Acemi Cadı isimli diziyle tanınan Boluğur, dizide Ayşegül adlı bir cadı karakterini canlandırmıştı. Merve Boluğur daha sonra oyunculuk kariyerinde önemli adımlar attı. TRT'de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde Eylül karakteriyle ekranlara geldi. 2009 Yılında Star TV’de ekrana gelen Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar karakterine hayat verdi. Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran Boluğur, Kuzey Güney adlı dizide Zeynep karakteri, Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Nurbanu Sultan rolüyle ekranlara gelmişti. Merve Boluğur Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar