ATV'nin reyting lideri dizisi final için gün sayıyor!

ATV'nin reyting lideri dizisi final için gün sayıyor!
ATV tarafından ekrana getirilen TIMS&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi için final zamanı yaklaştı. 2 bölüm sonra dizi ekranlara veda edecek.

ATV ekranlarında 4. sezonunu izlediğimiz TIMS & B Pictures imzası taşıyan Bir Zamanlar Çukurova için final zamanı giderek yaklaşıyor. 2018 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen sevilen dizi her bölümüyle reytinglerde zirveyi zorlamayı başardı. Çarşamba akşamları heyecanla ekran başına geçen izleyiciler final nedeniyle derin üzüntü yaşıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin finali ne zaman?

Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın başrolde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16 Haziran Perşembe akşamı 141. bölümüyle ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz günlerde 139. bölümü ekrana taşınan Bir Zamanlar Çukurova dizisi finali için geri sayım başladı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi finalinde neler olacak?

4 sezondan bu yana Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyen izleyiciler finalde neler olacağını merakla bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 2 Haziran Perşembe tarihinde ekrana gelen 139. bölümünde Betül'ün saldırısından kurtulmayı başaran Züleyha, Betül ve Şermin'in yanıltmak adına Çolak ile birlikte hareket eder. Züleyha, Hakan'ın Abdülkadir'i kaçıracağını haber alır ve ikilinin arası açılır. Betül ve Şermin planı başarıya ulaşan Züleyha, Hakan ile vedalaşırken Betül'ün silahından çıkan kurşun Hakan'a isabet eder. Final bölümü için geri sayım devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ayrılan isimler nedeniyle kan kaybetti

13 Eylül 2018 tarihinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'tan oluşan başrol oyuncularıyla ekran macerasına başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosunda büyük değişimler yaşandı. İlk olarak 3. sezon devam ederken Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin diziden ayrıldı. Hemen ardından Yılmaz Akkaya karakterine can veren Uğur Güneş de diziye veda etti. 3. sezon finalinde Demir Yaman karakterine can veren Murat Ünalmış da diziden ayrıldı. Ana kadrodan sadece Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık kalınca diziye İbrahim Çelikkol takviyesi de yapılırken Kerem Alışık da geçtiğimiz aylarda diziden ayrıldı. Dizinin kadrosunda yaşanan bu değişim nedeniyle hayranlar hiç hoşnut olmadı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyici kaybetse de gününün en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. 

04-06-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar