Entrikalar Kraliçesi Ender Yasak Elma’ya Veda Ediyor

Entrikalar Kraliçesi Ender Yasak Elma’ya Veda Ediyor
Yasak Elma’nın sezon finalinde büyük ayrılık yaşanacak. Dizinin en ağır topu olan Ender’in hikayesi sezon finalinde bitecek ve böylece bir dönem kapanacak.

Televizyon tarihinde ve özelde de Fox Tv tarihinde bir dönem sona eriyor. 5 sezon boyunca ekrana gelen Yasak Elma ile her pazartesi akşamı seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran kanal dizinin 6. Sezonu için onay vermiş ve dizi için eylül sezonuna yönelik hazırlıklar başlamıştı. Bu hazırlıklar içinde her sezon olduğu gibi diziden kimin ayrılacağı, hangi oyuncunun hikayeye devam edeceği en büyük soru işaretiydi ve sonunda bu konuda da kararlar alınmaya başladı. Dizinin hikayesinin ne yönde devam edeceğinin kararını bekleyen yapım şirketi Med Yapım artık daha rahat hareket ediyor. Diziden ilk önce iki sezon boyunca rol alan Berk Oktay ayrılmış ve ardından da Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece’nin hikayesinin devam edeceği öğrenilmişti. Dizinin ağır topu beş sezon boyunca dizide rol alan ve Ender karakteriyle diziyi adeta entrikalar dizisi haline getiren başarılı ve usta oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile ilgili kararda belli oldu. Beş sezon boyunca dizinin her bölümünde yer alan Şevval Sam’ın alınan bu kararla dizideki hikayesinin sona erdiği öğrenildi.

Ender Bitti

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve beş sezon boyunca pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk üç dizisinden biri olan Yasak Elma’da yeni sezon çalışmaları kapsamında hangi oyuncunun devam edeceği hangisinin ise veda edeceği bir bir açıklanıyor. Dizinin en ağır toplarından olan Ender karakterinin hikayesinin bittiği için diziden ayrılacağı öğrenildi. Hikayenin başından beri dizide yer alan ve entrik ilişkileri ve vazgeçmeyen tavrı, mutlaka bir yolunu bularak işleri lehine çevirme stratejisi ile akıllara kazınan Ender’in diziden ayrılacak olması bir devrin de sonuna gelindiğini gösteriyor. Argun Holding’le alakalı her kişiyi radarına alan ve her zaman bir b planı olan Ender için yolun sonu 5. Sezonun da sonu oldu. Dizinin hikayesinde önemli bir yer tutan karakterin ayrılmasıyla hikayenin nasıl devam edeceği ise şimdilik belli değil.

Şevval Sam’ın Kararı Belli Oldu

Öbür taraftan Yasak Elma ile beş sezon boyunca seyircinin karşısına çıkan ve Ender karakterini adeta yaşayan ve böyle bir kişinin varlığına seyirciyi inandıran başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval sam ise diziden ayrılmanın ardından ne yapacağını belirlemiş durumda. Özellikle konserlere dizi devam ettiği sürece katılmakta zorlanan Şevval Sam’ın müziğe ağırlık vereceği ve konserlerle sevenleriyle buluşacağı öğrenildi. Öte yandan setlere de kapıyı kapatmayan usta ismin beğeneceği bir projeye evet diyebileceği de öğrenildi.

04-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar