ATV'nin yeni dizisi Şehrazad'ın çekimleri başladı

ATV'nin yeni dizisi Şehrazad'ın çekimleri başladı
Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Şehrazad dizisinin çekimleri başladı. Dizi ne zaman yayınlanacak?

ATV'nin yeni sezon için hazırladığı büyük sürprizlerden biri olarak duyurulan ‘Şehrazad’ dizisinin çekimleri başladı. Başrollerini genç ve başarılı oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in üstlendiği dizi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte detaylar…

ATV, yeni sezon için büyük bir sürprizle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kanal, geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklıklarınının ardından yeni sezon için canla başla çalışıyor. İzleyicileri heyecanlandıracak iddialı projeler üzerinde çalışan kanalın yeni sezon bombalarından biri de ‘Şehrazad’ adlı dizi oldu.

‘Şehrazad’ dizisinin çekimlerine start verildi

Sefirin Kızı, Kaderimin Oyunu ve Kardeşlerim gibi birçok başarılı proje imza atan NGM yapım, şimdi de bu başarıyı yeni dizi ‘Şehrazad’da yaşamak istiyor. Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun ve Ecem Çalhan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin çekimleri başladı. Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcılığını NGM Medya’dan Nazlı Heptürk yaparken, senaryosunu da Eda Tezcan üstlenecek. Şehrazad dizisi yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in izlenmelere doyulmayacak imkânsız aşkını konu alacak. 

Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte, sosyal medyada da büyük bir heyecan yaratmış durumda. İzleyiciler, dizi hakkında merakla bekledikleri detayları ve kadroya katılacak diğer isimleri öğrenmek için sabırsızlanıyor. ATV'nin 'Şehrazad' dizisiyle ilgili planları ve yapım sürecine dair yeni gelişmeler büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yeni sezonda ATV'nin ‘Şehrazad’ dizisiyle başlayacak olan iddialı yolculuğu, reytinglerde başarılı yerlere gidecek mi?

Şehrazad dizisi konusu

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer alacağı Şehrazad dizisinde yine imkânsız bir aşk karşımıza çıkacak. Yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in arasında yaşanan heyecan dolu dizi aşk rüzgarları ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Başrolleri paylaşan Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun daha önce Now Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Aile adlı dizide rol aldıkları ortaya çıktı. Fakat diziye ait ortaya çıkan resimlerde ikilinin arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile merak uyandıran Şehrazad dizisinin Eylül ayına tüm çekimlerinin bitip yayın hayatına merhaba demesi bekleniyor. Şehrazad, Eylül ayında ATV'de!

04-07-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler