Avlu dizisinde Bade (Sevda Dalgıç) neden yok?

Avlu dizisinde Bade (Sevda Dalgıç) neden yok?
Yeni sezonda Avlu dizisine dahil olan, Bade karakterini canlandıran Sevda Dalgıç neden yok. Sevda Dalgıç diziden ayrıldı mı?

Geçen yıllarda Fox TV kanalında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle adını duyuran Sevda Dalgıç, yeni sezonda Avlu dizisine dahil olmuştu. Genç oyuncunun dizinin yeni bölümlerinde yer almaması seyircide merak uyandırdı.

SEVDA DALGIÇ (BADE) AVLU'DA NEDEN YOK?

Star tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisine yeni sezonda dahil olan Bade karakteri diziden çıkarıldı.

Sevda Dalgıç diziden çıkarıldığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; "Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olduğum Avlu dizisinin çekimlerine ameliyatım nedeniyle 2 hafta doktor raporlu olarak ara verdim. Sağlığıma kavuştuktan sonra diziye dönmek istediğimi söyledim. Ancak karşı taraftan net bir cevap alamadım. 2 hafta boyunca hikayede karakteri oyaladılar. Israrlarım sonucu Bade karakterinin hastalık süreci uzadığı için diziden çıkarıldığımı söylediler. Bu durumda anlıyorum ki bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok. Kamuoyuna duyurulur."

SİNEM KOBAL AVLU'YA MI KATILIYOR?

Perşembe akşamları ilgiyle izlenen Avlu dizisine, önümüzdeki günlerde Sinem Kobal’ın katılacağı konuşuluyor. Kobal hakkında çıkan iddialar henüz resmi bir açıklama ile doğrulanmamışken, dizi setine yakın kişiler Kobal’ın gelecek haftalarda, feminist bir mahkumu canlandıracağını iddia ettiler.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 doğumlu olan Sinem Kobal, İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Öğrenimi boyunca hayatında spora daima yer veren Kobal, ortaöğrenim zamanlarında, okul basketbol takımıyla Istanbul birinliğini, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale eğitimi alan Kobal, şimdilerde latin dansı ve Aikido sporlarıyla ilgileniyor. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdikten sonra Selena dizisiyle tanınmayı başaran Kobal, birçok dizi, film ve reklamda oynadı.

24-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar