Ünlü oyuncu Demet Evgar neden hastaneye kaldırıldı?

Ünlü oyuncu Demet Evgar neden hastaneye kaldırıldı?
Ünlü oyuncu Demet Evgar'dan endişelendiren bir haber geldi. Kuaföründe hastalanan ünlü oyuncu Demet Evgar neden hastaneye kaldırıldı? Demet Evgar'ın sağlık durumu nasıl?

Alev Alev dizisinde başrol oynayan Demet Evgar'dan endişelendiren bir haber geldi. Başarılı oyuncu Demet Evgar hastaneye götürüldü. Demet Evgar kuaförde hastalandı ve kuaför çalışanları tarafından hastaneye götürüldü. Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın sağlık durumunda yaşanan gelişme sevenlerini endişelendirdi. Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisinde başrol oynayan Demet Evgar'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Demet Evgar'ın böbrek taşı düşürdüğü ve nedenle ağrı çektiği öğrenildi.

Demet Evgar kuaförde rahatsızlandı

Demet Evgar'ın apar topar kuaför çalışanları tarafından hastaneye götürülmesi sevenlerini endişelendirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre ünlü oyuncu Nişantaşı'nda bulunan bir kuaföre gitti. Kuafördeyken ağrıları başlayan Demet Evgar çalışanlar tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan tetkiklerin ardından ünlü oyuncunun ağrı nedeninin böbreklerinde oluşan taştan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Demet Evgar bir süre hastanede kaldı. Yapılan tetkik ve tedavilerin ardından Evgar kendini iyi hissedince evine gitti. Demet Evgar'ın evinde dinlendiği belirtildi.

Demet Evgar Alev Alev dizisinde başrolde

Demet Evgar başarılı oyunculuk kariyerine Alev Alev dizisi ile devam ediyor. Sevilen isimlerden biri olan Demet Evgar'ın yer aldığı yapımlar seyirciden tam not almayı başarıyor. Birçok dizi ve sinema filminde başrolde olan Demet Evgar, son dönemde Show Tv'de yayınlanan Alev Alev dizisiyle ekrana geliyor. Show Tv'de perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi Ay Yapım imzasını taşıyor. Farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Alev Alev en çok izlenen diziler arasında. Demet Evgar Alev Alev'de Cemre karakterini canlandırıyor. Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay gibi başarılı kadın oyuncular da Alev Alev'de Evgar'a eşlik ediyor.

Başarılı oyuncu Demet Evgar, 1980 Manisa doğumlu. Arnavut bir ailenin çocuğu olan Evgar, oyunculuğa 17 yaşında başladı. Afsem Tiyatrosu'nda sahne hayatı başlayan Demet Evgar birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. Evgar'ın başrolde olduğu, Star Tv'de yayınlanan Avlu da çok izlenen dizilerden biri olmuştu.

29-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar