Avlu Dizisinin Murat Ünal'ı Kenan Ece Diziden ayrılıyor!

Avlu Dizisinin Murat Ünal'ı Kenan Ece Diziden ayrılıyor!
Star Tv'nin başarılı dizilerinden Avlu sezon finaline yaklaşırken ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Dizinin başarılı oyuncularından Kenan Ece avlu'dan ayrılıyor.

Star TV ‘de yayınlanan ve Limon Film tarafından hazırlanan Avlu seyirci tarafından beğenilerek izlenmeye devam ediyor. İkincisezonunda olan ve hapishanedeki kadınları ve onların geçmişlerini konu alan dizi Perşembe günleri ekrana geliyor. Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği dizinin başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köşe, Ceren Moray ve Kenan Ece gibi isimler rol alıyor. Sezon finalinin yaklaştığı şu günlerde Avlu Dizisinde gelecek sezon düşünülmeyen bazı oyuncularla yollar ayrılmaya başlandı. Bu oyunculardan biri ve aynı zamanda dizinin önemli karakterlerinden olan Murat Ünal’da (Kenan Ece) diziden ayrılacaklar arasında. Murat Ünal karakterinin diziden neden ayrıldığını canlıtv takipçileri için araştırdık.

Murat Ünal Avlu’dan Neden Ayrılıyor?

Her Perşembe akşamı Star Tv’de yayınlanan Avlu dizisi reytinglerde kendisini kanıtlayan dizilerden biri. Star Tv’nin de başarılı dizileri arasında yer alan Avlu’nun 2. sezonu yayınlanıyor. Limon Film tarafından hazırklanan Avlu’da gelecek sezon dizide düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrılmaya başlandı. Bu oyunculardan biri olan Murat Ünal karakteri diziden ölerek çıkacak. Murat Ünal karakterinin diziden çıkışı, 39. Bölüm itibari ile gerçekleşecek. 11 Nisan 2019 tarihinde yeni bölümü yayınlanacak olan Avlu dizisinde Murat Ünal’ın ayrılacağı daha önceden belli olmuştu. Murat Ünal karakteri (Kenan Ece) senaryo gereği diziden ayrılıyor. Kenan Ece diziden ayrılacak olması sebebiyle daha şimdiden yeni projelerle anlaşmaya başlamış durumda. Yaz dizilerşnden birinde oynayacak olan Kenan Ece kimdir çimdi ona bakalım?

 Kenan Ece Kimdir?

 Kenan Cahit Ece 24 Aralık 1980 yılında dünyaya geldi. Avusturya Lisesi’ni bitirdikten sonra 2004 yılında Amerika’da Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı. Üniversitede birçok oyunda rol aldı. Mezun olduktan sonra dört yıl Dublin’de yaşadı. Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk eğitimine devam etti. İrlanda’nın en köklü televizyon dizisi “Fair City” ‘de 13 bölüm rol aldı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu “The Abbey” ‘de çalıştı. Türkiye’ye döndüğünde ilk sinema projesi yönetmenliğini Yusuf Kurçenli’nin yaptığı “Yüreğine Sor” filmi oldu. Beni Unutma filminde oynadı. Samanyolu, Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Krem, Kalp hırsızı gibi televizyon dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu 2012'de Mustafa Üstündağ ile Çamur’dan Tiyatro’yu kurdu. Dedesi Galatasaray'ın eski futbolcu ve yöneticilerinden Turgan Ece, Keriman Halis'in erkek kardeşidir.

10-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar