Avlu Oğuz Okan (Ertan Saban) kimdir?

Avlu Oğuz Okan (Ertan Saban) kimdir?
Star Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Avlu'ya Deniz'in eski sevgilisi olarak başarılı oyuncu Ertan Saban katılıyor. Oğuz Okan rolüyle 38. bölüm itibariyle oyuncuyu izleyebileceğiz

Avlu dizisi Oğuz Okan Kimdir? Başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın oynadığı Avlu dizisine başarılı oyuncu Ertan Saban, Oğuz Hakan karakteriyle dahil oldu. Oğuz Okan, hikâyenin geri dönüşlerinde yer alacak ve Deniz’in ilk aşkını canlandıracak. Oğuz Okan (Ertan Saban) ile ilgili işte detaylar…

Avlu, Star Tv’nin başarılı dizilerinden kabul ediliyor. Faklı konsepti ve hikayesiyle belli bir seyirci kitlesi yakalayan diziye yeni bir oyuncu dahil oldu.  Yayınlandığı ilk bölümüyle birlikte reytinglerde başarı gösteren Avlu’nun kadrosuna katılan Oğuz Okan bakalım diziye neler verecek?

Avlu Oğuz Okan kimdir?

Sevilen dizi Avlu’da Oğuz Okan karakterini 38. Bölümden itibaren izlemeye başlayacağız. Ertan Saban’ın canlandıracağı bu karakter ilginç ve gizemli bir hikayesiyle Avlu izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Oğuz Okan’ın dizinin başrolü Deniz karakterinin gençlik yıllarındaki sevgilisi olarak hikayeye dahil olması bekleniyor. Bu da Star Tv’nin beğenilerek izlenen dizisi Avlu’ya farklı bir ivme katacaktır.

Avlu Ertan Saban Kimdir?

Ertan Saban 1977 Üsküp Makedonya doğumludur. Saban, eğitimini de Makedonya’da almıştır. Makedonya devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olup bir müddet Makedonya’da da oyunculuk yapmıştır.

Kariyerine Türkiye’de devam etmeye karar veren Ertan Saban bir zamanlar Atv’nin en çok izlenen dizilerinden olan Elveda Rumeli dizisiyle Türk seyircilerine kendini sevdirmiştir.  Bilhassa Elveda Rumeli dizisindeki orijinal şivesiyle büyük beğeni toplamış sonra da yapımcılar tarafından aranan bir oyuncu olmuştur.

Ertan Saban; Sultan Makamı, Savcının Karısı, Sağır Oda, Mehmet Bir Cihan Fatihi gibi beğenilerek izlenilen dizilerde de görev almıştır. Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları gibi sinema filmlerinde de başarı elde eden sanatçı Ali Atay’ın yönettiği Limonata filmiyle de dikkat çekmiştir. Ertan Saban için Limonata doğal şivesiyle kendisini ekrana verdiği özel bir film kabul edilir. Hatta senaryo yazılırken karakter Ertan Saban’a göre yazıldığı da söylenir.

Avlu dizisi konusu nedir?

Yapımcılığını Limon Film’in yaptığı Avlu’nun yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor. Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan Avlu dizisi reyting sıralamasında da ön sıralarda. Farklı nedenlerden dolayı hapishaneye girmiş kadınların acıklı hikayesinin anlatıldığı dizide kadınların adaleti kendi aralarında sağlama mücadeleleri anlatılıyor.

23-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar