Avlu Sezon Finalinde Hangi Oyuncular Diziden Ayrılacak?

Avlu Sezon Finalinde Hangi Oyuncular Diziden Ayrılacak?
Star Tv'nin sevilen dizisi Avlu sezon finalinde bütün dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Çıkan isyan sonunda jandarma müdahale ediyor. çıkan olaylarda kimler ölüyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu 2. sezona bu hafta yayınlanacak bölümle veda edecek. Dizinin sezon finalini seyirci büyük bir merakla beklerken, yayınlanan fragmanda cezaevinde yaşananların dehşeti de şimdiden merak edilmeye başlandı. Sezon finaline çokça konuşulacak sahnelerle ve hikayeyle girecek olan Avlu’nun son bölümünde aynı zamanda diziye veda edecek oyuncuların kimler olduğu da abelli olacak. Avlu ile ilgili gelişmeleri Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Cezaevinde Neler Yaşanıyor?

Avlu sezon finali fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Avlu fragmanında hapishaneye askerler tarafından yapılan müdahele görülüyor. Büyük bir kaosun yaşandığı hapşshane görüntüleri sonrasında Deniz'in sözleri Kudret'in öldüğünü doğruluyor. Yayınlanan fragmanda Deniz, Kudret ile birlikte 3 kişinin daha öldüğünü, yaralıların olduğunu söylüyor. Ancak ölen diğer üç kişinin kim olduğunu ise belirtmiyor. Cezaevine yapılan ve ortalığı toz duman eden baskının görüntüleri dikkat çekiyor. Zerrin ise mutfaktaki gazı açarak orayı patlatıyor ve kendini kurtarıyor. Diğer yandan ise Oğuz, Deniz ile kaçacakları tünelde yolu açmak için kesmeye başlıyor. Bu durumda seyircinin merakla beklediği sezon finali ve diziye kimlerin veda edeceği Perşembe günü yayınlanacak son bölümde anlaşılacak gibi görünüyor.

Avlu Son Bölümde Neler Oldu?

Avlu 43. son bölümde artık Deniz ve Azra için geri sayım başladı. İkili, Zerrin'in cezasını bulması için planladıkları ve çabaladıkları amaçlarına ulaşmak için isyan başlatmış ve yönetimi ele geçirmişlerdi. Zerrin'i içeri gelmeye ikna etmek için zayıf noktasını bulan Deniz ile Azra, çatışma noktasına geldiler. Çünkü Deniz, Zerrin'in kardeşine benzettiği ve zayıf noktası olan Emel ile dışarı çıkmak istemekte. Azra ise güvenliği düşünerek canlı yayında göstermek istemektedir. Deniz, Azra'nın itirazlarına rağmen Emel'i gösterip Zerrin'i tehdit eder. Böylece onun cezaevine girmesini sağlar. Fakat Azra, kendini tehlikeye attığı için Deniz'e iyi bir tokat yapıştırır. Deniz'in kaçmayı planladığı tünelin ucunda ise Oğuz onu beklemektedir.

Operasyon Kararı Alınıyor!

Jandarma son çare olarak cezaevine girmek için operasyona başlar. Melis karşı çıksa da artık durdurmanın yolu yoktur. Jandarmadaki hareketliliği kameralardan izleyen Heves gardiyan Berna’ya Azra ve Deniz’e baskın yediklerini haber vermesini ister. Berna durumu ikisine anlatır. İçerdekiler karşı koymak için hazırlıklara başlar.

29-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar